dimarts, d’octubre 03, 2006

Click la pel.lícula

Diumenge com vaig dir ahir, vam anar a veure la pel•lícula de Click als cinemes de Tarragona anomenats “Oscar les gavarres”. La sessió començava a les 18:15 i el cinema era prou ample per disfrutar de la pel•lícula. Puc dir que aquesta comèdia esta molt be i la recomano a tothom que la pugui veure, crec que no defraudarà a ningú, així que la disfruteu i ja em direu.

Click



Sinopsis:

Michael Newman (Adam Sandler) està casat amb la bella Donna (Kate Beckinsale) i tenen dos fills fantàstics, Ben (Joseph Castanon) i Samantha (Tatum McCann). Però no pot veure'ls molt perquè dedica moltes dures i llargues hores a la seva empresa arquitectònica amb la feble esperança que el seu desagraït cap (David Hasselhoff) reconegui algun dia la seva inestimable contribució i el converteixi en soci. Quan les coses es posin més fàcils, podrà dedicar la seva atenció a la seva dona i als seus fills. Almenys, això és el que es diu a si mateix.

Michael, després de passar-se tota la nit treballant, se sent cansat i frustrat perquè no pot ni imaginar-se quin dels comandaments encendrà el televisor. Michael surt a trobar l'aparell perfecte per a manejar tot el seu equip electrònic i acaba a la part del darrere d'uns grans magatzems de decoració on un excèntric empleat, Morty (Christopher Walken) li dóna un aparell trucat únic i garantit per a canviar la seva vida.

Davant dels sorpresos ulls de Michael, Morty li demostra les inconcebibles funcions avançades de l'aparell, inclosa una funció que permet a Michael viatjar enrere i endavant en la seva vida a diferents velocitats. Però abans que s'adoni, el comandament a distància l'està programant a ell, més que al contrari.


Nota: 8/10