dilluns, de juny 02, 2008

Felicitats Nargó

Desprès de parlar amb el Karpin i que em dones la bona noticia que el Nargó desprès d’una bona temporada pugi a segona divisió regional he decidit posar una noticia per felicitar-los ja que aquesta població es mereix estar més amunt de la tercera regional. L’equip des de fa uns quants anys intenta pujar una divisió més però no hi ha manera i ha costat hores de sacrifici per aconseguir aquest gran repte. Des de Antoni.cat els donem l’enhorabona.

Noticia de radioseu.cat:

El Coll de Nargó puja a Segona Territorial

Confirmat. L'Alt Urgell tindrà quatre equips a Segona Territorial la temporada vinent. El Coll de Nargó ha aconseguit finalment l'ascens, després de guanyar a Bell-lloc per un contundent 0-6.

Amb aquest resultat, el Nargó acaba una excel.lent temporada en segona posició amb 69 punts, un menys que el campió de grup, el Poal. Desenes d'aficionats es van desplaçar a Bell-lloc i van celebrar l'èxit amb l'equip.

El Coll de Nargó se suma al Castellciutat i l'Oliana, que han salvat la categoria pels pèls, i a La Seu, que no ha pogut seguir a Primera. Tot plegat convertirà el grup 14 de Segona en un grup molt disputat a nivell comarcal la temporada 2008-09.

De la seva part, l'Organyà es queda com l'únic representant de l'Alt Urgell a Primera, on s'hi manté amb comoditat. A l'altre extrem, el Peramola ha acabat la lliga com a cuer de tercera, amb 14 punts.


Himne del Nargó



Vist amb imatges de l'equip



Una jugada de l'equip.. com acabarà?