diumenge, d’abril 28, 2024

Un viatge que et transportarà a una altra època - Carcassona

Sabeu quan el pensament et fa la guitza?, doncs en aquest viatge podreu veure el perquè... Arribar a Carcassona i veure la imponent muralla que envolta la ciutat, sabia que havia trobat un lloc especial. Vaig poder recórrer els carrers empedrats, vaig visitar el castell, la seva muralla i vaig admirar la meravellosa catedral entre d'altres. Em vaig sentir com si hagués retrocedit en el temps. És un lloc màgic que et transporta a una altra època i que et deixa un record inoblidable. Us convido en aquesta nova entrega d'una petita aventura per aquesta població.

Enllaç al canal AQUI







diumenge, d’abril 21, 2024

Artigues per partida doble: La meva aventura en dos pobles

Aquest viatge per partida doble a Artigues ha estat una experiència fantàstica per a mi, tant a nivell personal com emocional. Des de sempre m'havia atret la curiositat de conèixer aquests pobles que porten el meu cognom, i finalment he pogut complir el somni.

 M'acompanyeu en aquesta visita?

Enllaç al canal AQUI







diumenge, d’abril 14, 2024

On la carretera acaba, el ferri comença!

Aquesta petita part del viatge no tenia clar si havia de sortir a la llum, però vaig decidir que podria ser interessant fer el seguiment del recorregut en ferri des de Suècia a Dinamarca, si més no per sortir de lo comú, veritat? Aquest vídeo serà l'última entrega de la ruta Alemanya-Dinamarca-Suècia. Desitjo que us hagi agradat la sèrie d'aquest viatge. 😊

On la carretera acaba, el ferri comença!

Enllaç al canal AQUI







diumenge, d’abril 07, 2024

Malmö: La porta d'entrada a Escandinàvia

L'any 2016 vaig estar a Estocolm, aquesta vegada vàrem poder aprofitar per fer una entrada des de Dinamarca a Suècia tal com menciono a l'anterior vídeo. Així que aprofito per a visitar la ciutat de Malmö, la porta d'entrada a Escandinàvia, si més no veient que està a la punta de baix del mapa i és la primera ciutat gran que et trobes només entrar al país. Així que per lo de més, sols us queda que m'acompanyeu en aquesta visita.

Enllaç al canal AQUI