divendres, de setembre 23, 2011

Activa ja el nou Facebook Timeline

Aquesta utilitat permet tenir una constància de tot allò que hagi succeït al teu compte de Facebook, tots els canvis que hagueu realitzat des que vau entrar a Facebook, un llibre de la teva vida, comença des del dia del teu naixement, passant per el naixement també d'algun germa/na... Facebook va anunciar ahir que en poques setmanes el Timeline estarà disponible per a tots els usuaris. De moment només està per a desenvolupadors, però us explicare com poder-lo possar per avançar-vos, podràs accedir sense complicacions ni problemes, és molt fàcil i no comporta riscos de cap tipus.

Els passos son els següents:

1.- Iniciar sessió a Facebook. (Està clar xD)

2.- Al buscador escrivim "Desarrollador" entreu (la primera) que haureu executar i instal lar, com es mostra a la següent imatge (sinó recordo malament demana la contrasenya del facebook, la posseu sense cap tipus de problema i endavant).

3.- Una de dos, pot ser que l'aplicació s'obri tot seguit o la trobareu al menú esquerre de la vostra pàgina de Facebook, com qualsevol altre joc o Aplicació.

4.- A la part superior dreta donar-li a "Create a new App". Deixeu la configuració per defecte i doneu-li a "Continuar" i accepteu els termes de l'aplicació.

5.- Busqueu el botó que posi "Open Graph" a la barra de la dreta i continueu pressionant "Get Started using Open Graph" (tot be fins aquí?) 6.- Creeu una aplicació de prova: Introduïu, com veieu en la imatge de baix, els valors: "llegir" un "llibre" per posar un exemple (amb ingles);

7.- Això us portarà a una pàgina de configuració de l'aplicació. Accepteu tot en els botons de baix de tot, son tres passos més a seguir clicant els botons blaus que aniran sortint a cada pàgina, tardarà una mica a processar (no s'ha bloquejat...).

8.- Ultim pas serà acceptar que voleu activar el Timeline, això ja veureu que us sortira a sobre de tot del Facebook. Espero que us hagi servit el mini tutorial.

Resultat final: