dissabte, de setembre 24, 2011

Es el famós satèl·lit UARS? (Editat)

Serà real o no el vídeo que ja circula per la xarxa, sinó ho és, el que si que podem dir es si menys no és impactant. Semblen bastant reals les imatges agafades per aquest vídeo-aficionat sobre el satèl·lit UARS, quedarà que algú pugui confirmar on han anat a parar al final les restes de dit satèl·lit, el que queda clar que a meva casa no han parat.


Actualitzo:

Resulta que el vídeo que he posat es del 2010 i una persona l'ha fet intentar passar com un vídeo d'aquest passada matinada, tot i així el vídeo es impressionat.

Ja era de dia a Tailàndia quan la NASA va perdre el seguiment del UARS. És de nit en aquest vídeo.

Estat seguint buscant per la xarxa i m'he creuat amb aquest altre vídeo:


Sembla que la gent li dona més vots de confiança en aquest últim que no en cap altre que volti per la xarxa, el vídeo es de Canada i no es de molt bona qualitat com diuen els mateixos que han fet el vídeo ja que tenen una primera versió AQUÍ però han tingut que donar una mica de llum al mateix vídeo perquè es puguin veure les restes del mateix satèl·lit. 

Per acabar us deixo una pàgina on i han fotografies http://www.airpost1.com/last-news/first-pictures-of-the-uars-satellite-in-the-sky/