dissabte, de gener 05, 2008

Ultima Hora: Comunicat dels Reis

Ens informen amb exclusiva a la pagina de antoni.cat des de algun lloc del mon Sa magestat els Reis d’Orient el següent text:


Estimats conciutadans, aquesta nit no sabem si podrem arribar a les vostres llars a deixar els pertinents regals de cadascun de vosaltres que ens vareu fer arribar per carta. Anirem a destacar uns dels punts per els que potser no repartirem regals a les cases:

1.- El canvi climàtic es molt pròxim i com podeu observar dels 3 camells que teníem ara nomes en tenim un. La culpa es vostra per no cuidar aquest planeta, ja podeu estar ben contents.

2.- La població a crescut molt sobtadament a tot el mon i amb un camell sol no podrem fer gaire feina.

3.- Hem patit alguna amenaça que esta firmada per un grup que es fa dir “El hombre Rojo con Barba” que diu que ell es l’únic que te dret a repartir regals per aquestes dates de nadal i no nosaltres. I que si o fem ens enviarà el seu exercit de homes barbuts.

Hi ha molt més punts però val més que vosaltres en tragueu les vostres pròpies conclusions ja que nosaltres farem tot el possible per poder arribar als llocs. Aquesta nit activarem els nostres GPS d’última generació que encara no estan al mercat ja que nosaltres som els quins provem abans tots els materials abans de treguerlos al mercat i vosaltres els podeu comprar o nosaltres mateixes si us heu portat be doncs us els portem a casa. També tenim que dir que aquest any no hi hagut molta collita de Carbo i a moltes cases en tindríem que portar i no sabem que farem al final, tenim algunes coses pensades pero de moment no podem dir res ja que trauria la gracia.

Així el que reivindiquem des de el nostre paratge desconegut es que el 2008 pugui ser un millor any i que us porteu millor en molts aspectes perquè sinó al 2009 ja no farà falta que ens moguem de la nostra mansió i no tindreu els vostres regals ben merescuts de l’any.
Atentament, Els Reis Mags d’Orient - Melcior, Gaspar i Baltasar.


Aqui els reis llegint el comunicat



El Rei Baltasar



El Rei Melcior



El Rei Gaspar