diumenge, de febrer 10, 2008

Cinema

Los crímenes de Oxford



Sinopsis:
Una anciana apareix assassinada en el saló de la seva casa als afores de Oxford. El seu cos és descobert per dos homes que en aquest moment es troben per primera vegada: Arthur Seldom, prestigiós professor de Lògica; i Martin, un jove estudiant americà nouvingut a la universitat amb la intenció que el famós professor dirigeixi la seva tesi doctoral. La mort de l'anciana no és sinó el primer d'una sèrie d'assassinats amb inquietants punts en comú.
Nota: 3/5

No es país para viejos



Sinopsis:
La història comença quan Llewelyn Moss troba uneixi camioneta envoltada per diversos homes morts. En la part del darrere hi ha un carregament d'heroïna i dos milions de dòlars. Quan Moss agafa els diners, provoca una reacció en cadena de violència, que la llei, representada pel desil·lusionat sheriff Bell, no aconsegueix detenir. Moss intenta fugir dels seus perseguidores, especialment del misteriós cervell de l'operació.

Nota: 4/5

Monstruoso



Sinopsis:
La vespra del seu viatge a Japó, Rob celebra uneixi festa de comiat durant la qual espera expressar certs sentiments ocults i, de passada, lligar alguns caps per lligar. Però el seu pla s'enfonsa quan un tremolor sacseja l'edifici. Després de veure un butlletí de notícies en televisió sobre un terratrèmol, tots corren a la terrassa per a avaluar els danys. De sobte, una bola de foc explota a la llunyania i hi ha una apagada. La confusió del principi es converteix en pànic mentre tots es precipiten cap al carrer. Entre els crits de la gent, s'escolta un terrible rugit de dimensions sobrehumanas. Rob i els seus amics descobrixen un paisatge desolador, del que s'ha apoderat una mica d'altre món, aterridor, monstruós...
Nota: 3/5

This is England



Sinopsis:
El 1983 un nen solitari de 12 anys que viu en un poble de la costa està de vacances. En el transcurs d'aquestes vacances troba nous models masculins quan es fa amic dels caps-rapats locals. Amb els seus nous col·legues, Shaun descobreix un món de festes, el seu primer amor i descobreix els encants de les botes Dr. Martins. És aleshores quan coneix Combo, un skin racista, més gran que ell, que acaba de sortir de la presó.
Mentre la banda de Combo assetja les minories ètniques locals, tot sembla preparat per a l'arrencada d'un procés de maduració que portarà Shaun de la innocència a l'experiència.


Nota: 3/5

2 comentaris:

Unknown ha dit...

this is england era una peli horrible. no he vist una peli "apremiada" tan dolenta en molt de temps. segur que una peli sobre nom�s els de la guerra de las malvinas seria m�s interesant

Fubu ha dit...

Home la pel·licula no es tant dolenta com dius, pero bueno cadascu pot qualificar la seva peli ;)

Salut