diumenge, d’abril 13, 2008

Cinema de les ultimes setmanes

Despierto



SINOPSIS:

Clay Beresford és un jove multimillonario que ha de sotmetre's a un sever transplante de cor. Per a això, deixa que el seu millor amic, el doctor Jack Harper, sigui l'encarregat de realitzar l'operació. Durant la intervenció, Clay experimenta ho que es denomina “percepció intraoperatoria”, una situació en la qual el pacient d'una cirurgia, encara que no pot moure's ni parlar, no ha perdut els sentits del tacte ni de l'oïda, pel que pot sentir tot el procés. Mentrestant, Sam, la seva preciosa núvia, ha de plantar cara a una sèrie de decisions que seran determinants per al futur de Clay. Segons transcorre l'acció, tot dóna una bolcada, fent que gens sigui el que en principi semblava.

Nota: 7/10

Casi 300




SINOPSIS

L'heroic Leónidas (Siguin Maguire), sense més armes que la roba interior de cuir i una capa, lidera un grup de gentuza de 13 espartanos en defensa de la seva pàtria contra els invasors perses, les files dels quals inclouen a Ghost Rider, Rocky Balboa, els Transformers i a una geperuda Paris Hilton.

Nota: 4.5/10

10000



SINOPSIS
Història d'un jove caçador en la seva missió de guiar a un exèrcit a través d'un vast desert, lluitant contra tigres dents de sabre i predadores prehistòrics, mentre descobreix una civilització perduda i intenta rescatar a la dona que estima.

Nota: 6/10

1 comentari:

Marchelo ha dit...

Ei hola, no sé com he arribat fins al teu bloc, veig que t'agrada el cine, t'invito a passar-te pel meu bloc http://marcheloswei.blogspot.com !! Salut!!