dissabte, d’agost 16, 2008

Les ultimes pel•lícules

Aquí van les ultimes pel•lícules que he vist en els últims dies:

Wall-E



Sinopsis:

Què ocorreria si la humanitat hagués d'abandonar la Terra i algú s'oblidés d'apagar a l'últim robot? Després de centenars de solitaris anys fent allò per al que va ser construït –netejar el planeta– WALL·I (l'abreviatura de Waste Allocation Lloeu Lifter Earth-Class) descobreix una nova missió en la seva vida (a més de recol·lectar coses inservibles) quan es troba amb un lustroso robot explorador cridat Eva.

Nota: 4/5

Venganza



Sinopsis:

Què pot ser pitjor per a un pare que escoltar impotent el segrest de la seva filla des de l'altre costat del telèfon? Aquestés el malson que es fa realitat a Bryan (Liam Neeson), un ex agent secret dels I.I.O.O. que només té unes hores per a rescatar-la d'una temible banda especialitzada en la venda de jovenetes.

Nota: 3/5

Cinturón rojo



Sinopsis:

Mike Terry exerceix com a professor de Jiu-Jitsu en l'acadèmia que dirigeix al costat de la seva dona a Los Àngeles. A pesar que la ciutat és territori de lluitadors, Mike mai s'ha pujat a un quadrilàter, intentant pagar els seus deutes per altres mitjans.

Nota: 3/5

Escondidos en Brujas



Sinopsis:
Ray y Ken son dos asesinos a sueldo que tras un trabajo complicado en Londres, son enviados a descansar a Brujas por su jefe. En esta ciudad, como sacada de un cuento de hadas, se hacen pasar por turistas.

Nota: 2.5/5

Hancock



Sinopsis:

Hancock és un superheroi, però no té res que veure amb el que fins a ara coneixíem. Sempre que utilitza els seus poders per a fer bones accions, provoca algun problema, així que s'ha tornat un tipus turmentat, desagradable i poc estimat pels habitants de Los Àngeles.

Nota: 4/5

Yo serví al rey de Inglaterra



Sinopsis:
En la seva cursa cap a la riquesa pel camí de l'hostaleria, Jan Dite passa d'un exquisit hotel de Praga a un bordell de luxe i, més tard, a un pub modernista. La irrupció del nazisme, però, suposarà un contratemps en els seus plans, especialment quan el cambrer s'enamora de la Lisa, una ària de sang pura. El veterà realitzador Jirí Menzel torna a adaptar una novel·la de l'escriptor maleït Bohumil Hraval, de qui ja havia manllevat "Trens rigorosament vigilats" als anys 60.

Nota: 2/5

Dos colgaos muy fumaos: Fuga de Guantánamo



Sinopsis:
Una de les parelles més còmiques del cinema nord-americà actual torna a la càrrega amb aquesta aventura plena d'acció i situacions esperpèntiques. La cursa per fugir del presidi i demostrar la innocència els portarà a Miami, a Texas i finalment al casament de la Vanessa, l'antiga xicota d'en Kumar, confiant que el seu promès els ajudi gràcies a les seves influències polítiques. L'agent de seguretat Ron Fox, però, no està disposat a posar-los les coses fàcils.

Nota: 1/5



Indiana Jones y el Reino de la calavera de cristal
Sinopsis:
En la dècada dels 50, un exèrcit rus, capitanejat per la inquietant Irina Spalko, es trasllada a les selves de Centreamèrica a la recerca del llegendari poder que oculta el Regne de la Calavera de Cristall.

Nota: 4/5

El tigre y la nieve



Sinopsis:
L'Attilio és un poeta i professor a la universitat d'estrangers de Roma. Mentre es prepara la guerra de l'Iraq, ell viu absort en el seu món poètic. I coneixerà la Vittoria, el seu gran amor, que curiosament està escrivint una biografia d'un poeta iraquià... i al final Attilio haurà de marxar cap allà...
Nota: 5/5