diumenge, de setembre 21, 2008

Mont-Louis (Montlluís) i Font-Romeu

Que no diguin que a la Catalunya Nord no hi ha poblacions boniques, en aquest cap parlo de Mont-Louis escrit en francès o Montlluís en català ja que a la Catalunya Nord encara guarden els noms en català. Aquesta població no es troba gaire lluny de Puigcerdà direcció Perpinyà. Es una petita població d’uns 300 habitants aproximadament amb una gran fortificació i amb una zona militar que no et deixen entrar. Si alguna tarda no saps que fer doncs aprofita i ves a visitar aquesta petita població, ja que està molt be. L’ultima fotografia es del forn solar a Font-Romeu.
















2 comentaris:

Yarhel (Enric Quílez) ha dit...

M'alegro que t'agradés :D

Per cert, no sé si saps que totes aquestes fortificacions d'en Vauban, com Mont-lluís, les van fer els francesos contra els catalans, per protegir-se d'una possible insurrecció o invasió catalana per recuperar la Catalunya Nord.

Si tornes a la Cerdanya i en tens ganes, avisa'm, que t'ensenyaré algunes coses interessants de la comarca :D

El meu mail és yarhel arroba cyberdark punt net.


Salut!

Fubu ha dit...

Ostia doncs si vols que et digues la veritat no o sabia xD moltes gràcies per l'explicació. O tindre en compte per anar a visitar nous llocs :) Hi han més coses interessant d'aquest tipus o que per aquí al costat de puigcerdà i a la catalunya nord? Rotllo bunkers pero que es puguin entrar i demes...

Salut