dissabte, d’agost 24, 2024

Per què van quedar abandonats? La veritat oculta

M'agradaria presentar-vos aquesta nova aventura, podríem dir que és un viatge, sí, un viatge al passat. Qui em diria a mi que aniria a explorar més a fons pobles abandonats, al moment que em va passar per al cap era bona idea, una vegada estàs al lloc és quan l'aventura es posa interessant de debò. Poder imaginar quina vida es feia en aquest poble, en aquest racó, a la casa que entrarem, al carrer que passejarem, amb quines condicions vivien?, moltes coses et poden arribar a fer ballar el cap mentre estàs gravant (mentre ho estàs veient ara), si més no, un bon record per avui, o per a demà. Així que us convido al fet que m'acompanyeu en aquesta primera entrega amb els pobles de Nabiners, Morters i Estelareny, desitjo que us agradi i intenteu veure el vídeo tot pensant el que us he comentat anteriorment.

A demés em van comentar els noms de les cases que visitem a :

Cases de Morters (5):

GIRBALDO

GOMÀ

MALRÀS

MONTSERRAT

POBLADOR

Cases d'Estelareny (3):

FRANCÍ

PAIROT

TRULLÀ


                                                         Enllaç al canal AQUI










dimecres, d’agost 07, 2024

Secrets Amagats: Descobrint Búnquers Abandonats 🔍

 Aquesta vegada vinc a compartir una aventura totalment diferent, la varietat és important, si més no això penso. Estat anant a diverses zones en diferents dies per a poder explorar i buscar com accedir a diferents búnquers que tenim per la zona. Molts ja els tenia localitzats, d'altres no, per això a la vegada per a mi ha estat una bona sorpresa. Ben bé, fa 25 anys que ja anàvem a explorar aquests búnquers, per això m'ha fet molta gràcia poder tornar a fer una exploració d'alguns, però a la vegada n'he localitzat d'altres que no coneixia i he pogut accedir a ells, uns de millor manera que d'altres com podreu observar al vídeo. He tingut petits incidents, però a la vegada són bones anècdotes que fan l'exploració més interessant. Ara sí que puc dir que tinc el record emmarcat. Una vegada més us convido a veure el vídeo i desitjar-vos que us agradi després de totes les hores dedicades al mateix.

                                                            Enllaç al canal AQUI






divendres, d’agost 02, 2024

TOR: Un poble envoltat de natura

Com be diguem a vegades no fa falta anar molt lluny per a descobrir o visitar cosetes interessants, aquesta vegada voldria compartir amb vosaltres l'aventura a un dels racons més famosos dels últims mesos, es tracta de Tor, rodejat de natura ens trobem el petit poble emmirallat per la febre del nostre estimat Carles Porta. He tingut l'oportunitat d'anar-hi amb jeep 4x4, crec que no podia descartar aquesta oportunitat de poder gaudir d'aquella vall. Vinc a dir que m'esperava que la cosa estigues saturada de gent, però la meva sorpresa va ser una altra, màxim unes 10 persones visitants i sense contar els seus habitants que rondaven per allí, com la Pili de Cala Sisqueta, el hippie de la botigueta, o fins i tot el Lazaro i el seu fill amb cavall. Encantat de treure el cap en aquest racó i poder-ho plasmar amb un vídeo que a la vegada m'agradaria compartir amb vosaltres, desitjo que us agradi.

                                                            Enllaç al canal AQUI







dimecres, de juliol 10, 2024

Explorant la costa de Montenegro

Tocant a Albània tenim Montenegro, petit país dels Balcans, aquesta vegada ens endinsem dins d'aquest per a conèixer la seva costa. L'entrada al país ha estat via terrestre, visitant la població de Bar, Dobrota i Perast, una petita població amb encant pintoresc. Us convido una vegada més acompanyar-me en aquesta aventura, desitjo que gaudiu d'aquest vídeo.


                                                        Enllaç al canal AQUI








dimarts, de juliol 02, 2024

Descobrint Albània, la sorpresa dels Balcans

Tornem a l'aventura, aquesta vegada viatgem fins a Albània, terra dels Balcans. Arribem a la capital, Tirana, d'aquesta veurem el centre i que s'amaga sota d'ella, anirem al centre del país, passant per una població amb encant com és Berat, però que menys que amb la calor que fa hem d'anar a treure el cap al sud, a la zona del mar, concretament a la població de Orikum. Us mostraré la seva gastronomia i algunes anècdotes del viatge, m'acompanyeu? Som-hi!!!

                                                         
Enllaç al canal AQUI







diumenge, de maig 05, 2024

Escapada a la capital de la Catalunya Nord, Perpinyà

Tenia moltes ganes de tornar a treure el cap de la ciutat de Perpinyà, aquesta em porta bons records, i a la vegada volia fer-ho amb calma per a poder visitar, explorar-la bé, ja que tenia coses pendents de veure, des de la Catedral, però sobretot el barri de Sant Jaume per tenir contacte amb la seva gent. Desitjo que us agradi aquesta nova entrega de la capital de la Catalunya Nord.

Enllaç al canal AQUI








diumenge, d’abril 28, 2024

Un viatge que et transportarà a una altra època - Carcassona

Sabeu quan el pensament et fa la guitza?, doncs en aquest viatge podreu veure el perquè... Arribar a Carcassona i veure la imponent muralla que envolta la ciutat, sabia que havia trobat un lloc especial. Vaig poder recórrer els carrers empedrats, vaig visitar el castell, la seva muralla i vaig admirar la meravellosa catedral entre d'altres. Em vaig sentir com si hagués retrocedit en el temps. És un lloc màgic que et transporta a una altra època i que et deixa un record inoblidable. Us convido en aquesta nova entrega d'una petita aventura per aquesta població.

Enllaç al canal AQUI







diumenge, d’abril 21, 2024

Artigues per partida doble: La meva aventura en dos pobles

Aquest viatge per partida doble a Artigues ha estat una experiència fantàstica per a mi, tant a nivell personal com emocional. Des de sempre m'havia atret la curiositat de conèixer aquests pobles que porten el meu cognom, i finalment he pogut complir el somni.

 M'acompanyeu en aquesta visita?

Enllaç al canal AQUI







diumenge, d’abril 14, 2024

On la carretera acaba, el ferri comença!

Aquesta petita part del viatge no tenia clar si havia de sortir a la llum, però vaig decidir que podria ser interessant fer el seguiment del recorregut en ferri des de Suècia a Dinamarca, si més no per sortir de lo comú, veritat? Aquest vídeo serà l'última entrega de la ruta Alemanya-Dinamarca-Suècia. Desitjo que us hagi agradat la sèrie d'aquest viatge. 😊

On la carretera acaba, el ferri comença!

Enllaç al canal AQUI







diumenge, d’abril 07, 2024

Malmö: La porta d'entrada a Escandinàvia

L'any 2016 vaig estar a Estocolm, aquesta vegada vàrem poder aprofitar per fer una entrada des de Dinamarca a Suècia tal com menciono a l'anterior vídeo. Així que aprofito per a visitar la ciutat de Malmö, la porta d'entrada a Escandinàvia, si més no veient que està a la punta de baix del mapa i és la primera ciutat gran que et trobes només entrar al país. Així que per lo de més, sols us queda que m'acompanyeu en aquesta visita.

Enllaç al canal AQUI






diumenge, de març 31, 2024

La meva AVENTURA danesa: un recorregut per COPENHAGUEN

Holaaa, que us semblen els vídeos 🙈? us comparteixo un nou vídeo de la ruteta que vaig fer per el nord d'Europa. Uneix-te al nostre viatge per carretera per Dinamarca! Entrant per la frontera d'Alemanya, farem una parada a Odense, després, ens endinsarem cap a la capital, Copenhaguen, per saber-ne més al respecte has de veure el vídeo 🙂 Desitjo que us agradi. 🤗

Enllaç al canal AQUI






diumenge, de març 24, 2024

Vaig a la ciutat MEDIEVAL Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO - Lübeck

Bona tarda, us porto un altre vídeo de viatge. Després de visitar Hamburg, la ruta va seguir cap al nord, on vam parar a una altra ciutat que no coneixia "Lübeck", aquesta em va sobtar per la seva arquitectura gòtica de maó, a més essent patrimoni de la humanitat per la UNESCO, a part ens endinsem fins ben a prop de la frontera amb Dinamarca, a la població de Dollerup. A veure què us sembla aquesta nova entrega, gaudiu del viatge. 😊

Enllaç al canal AQUI







diumenge, de març 17, 2024

Visito la maqueta MÉS GRAN DEL MÓN - Miniatur Wunderland

Després del primer vídeo per Hamburg (l'heu vist, veritat? sembla que Facebook no em vol donar visibilitat a les publicacions...), us porto l'interior d'un edifici que em vaig topar tot i que m'havien recomanat d'anar-hi. Tot un encert fer la visita a "Miniatur Wunderland", una autentica currada de museu en miniatura, podem dir que són uns diners ben invertits a l'hora de fer una activitat ben diferent. Així que si voleu descobrir-ho, ús deixo el vídeo, desitjo que ho gaudiu.

Enllaç al canal AQUI







diumenge, de març 10, 2024

La meva EXPERIÈNCIA per HAMBURG - Alemanya

Doncs ja puc dir-vos que trec a la llum el PRIMER vídeo que vaig gravar fa no gaires dies de VIATGE, tal com us vaig comentar al vídeo "Tot és començar". Tenia moltes ganes de capturar-ho de diferent manera, que no fos amb fotografia, així em queda un record ben diferent. Ara desitjo que us agradi aquesta experiència per HAMBURG (Alemanya) i la setmana que ve en teniu un altre 😊

Enllaç al canal AQUI







dissabte, de març 09, 2024

Vaig a ESQUIAR i acabo GAUDINT de la NEVADA - Sant Joan de l'Erm

 Aquest matí ha estat una bona aventura pujar a Sant Joan de l'Erm, la meva felicitat era màxima, quan t'agrada que nevi, a més de practicar l'esquí nòrdic que tanta falta ens fa la que cau del cel, ja que ha estat un molt bon regal. Hi havia tanta neu que he hagut de gaudir de l'experiència de la muntanya d'una altra manera, si més no ho he deixat capturat amb vlog, desitjo que us agradi i que també gaudiu tal com ho he fet jo. Gaaas

Enllaç al canal AQUI





diumenge, de març 03, 2024

Tot és començar

Feia temps que tenia al cap aquest projecte personal, per motius diversos que escoltàreu al vídeo aquest no va prosperar, ara bé, intentaré que tota aventura quedi reflectida d'aquesta manera, si em voleu acompanyar, sereu benvinguts.

Enllaç al canal AQUI