diumenge, de març 18, 2007

Recreativo de Huelva 0 - 4 F.C.Barcelona

Comencem amb el primer video tret de YTube que no es producte de la casa, gracies a “rojadirecta” i comentaris en català. El partit d’ahir va ser un pas endavant per la classificació per el Futbol Club Barcelona, tres punts més que donen de moment un respir a la lliga (com ja sabeu a la champions ja no i som). Eto’o que ahir va tornar amb més ganes que mai per marcar doncs o va fer i molt ràpid, als tres minuts de partit va fer el primer gol amb un fort xut des de una mica més endavant de mig camp, el segon el va marcar l’Italià Zambrotta que es el seu primer gol al Barça i poc abans d’acabar la primera part Eto’o va tornar a marcar. A la segona part només hi va haver un gol i va ser cap al final del partit, va ser una obra de la casa, en Messi que va fer una jugada individual perfecta i va marcar el 4 gol. Ens vam fer un bon fart de cridar gols ahir a la nit.

Gols: 0-1, Eto'o (3'). 0-2, Zambrotta (39'). 0-3, Eto'o (41'). 0-4, Messi (86').