dijous, de març 08, 2007

Unes quantes

Unes quantes pel•lícules més per anar fent boca, us recomano que mireu Diamante de sangre i En busca de la felicidad, les altres 2 estan prou bé però son de diumenge a la tarda.

Ases Calientes



Sinopsis:

El cap mafiós Primo Sparazza ofereix una recompensa a qui liquidi a Buddy "Aces" Israel, qui va a testificar contra la màfia. El FBI veu l'oportunitat d'emprar el testimoni per enxampar a Sparazza i el custodiaran dos agents.

Nota: 6/10

Diamante de sangre



Sinopsis:

1999 a Sierra Leona, la nació es troba al mig d'una terrible guerra civil. Un contrabandista està especialitzat en la venda de pedres precioses, els beneficis de la qual seran emprats per finançar les rebel·lions.

Nota: 8/10

En busca de la felicidad



Sinopsis:

Chris Gardner és un pare amb problemes. Malgrat que ho ha intentat tot pel benestar de la seva família, la seva dona s'ensorra a causa de la pressió constant pels problemes econòmics i l'abandona amb un fill de cinc anys. I encara està buscant una feina.

Nota: 8/10

Noche en el museo



Sinopsis:

L'etern somiador Larry Daley (Ben Stiller), tot i no tenir sovint la sort al seu favor, està convençut d'estar predestinat a fer alguna cosa gran. Però mai va pensar en alguna cosa tan 'gran' quan va acceptar el que semblava ser un senzill treball com guarda de seguretat nocturn del Museu d'Història Natural de Nova York.

Durant la vigilància de Larry comencen a succeir coses extraordinàries: mayas, gladiadors romans i cowboys surten de les seves exposicions per a participar en batalles èpiques; en la seva recerca del foc, un neanderthal cala foc a la seva pròpia exposició; Àtila el Huno es dedica a saquejar les exposicions veïnes, mentre que el T-Rex s'encarrega de recordar a tot el món per què és considerat el depredador més ferotge de la història. Entre tot aquest caos, l'única persona que pot ajudar a Larry és la figura de cera del president Teddy Roosevelt (Robin Williams), qui intenta que el nostre heroi pugui tenir tot sota control com més aviat millor, parar una trama vil i salvar el museu.

Nota: 6/10