dimecres, de febrer 28, 2007

El truco final (EL PRESTIGIO)

Aquesta tarda m’he decidit a veure la pel•lícula de “EL TRUCO FINAL (EL PRESTIGIO)”, es una pel•lícula que de bon punt ja recomano que mireu, tinc que dir també que es una mica llargueta 2 hores i uns minuts més. En cap moment no es fa pesada perquè tota la estona hi ha intriga per veure com es relatarà la pel•lícula i com avançarà, aixi que espero que us agradi si podeu tindre el plaer de veure-la.



Sinopsis:

Tot comença en l'agitat Londres de finals del segle XIX. En una època en la qual els mags són els ídols més reconeguts, dos joves ilusionistas es proposen preparar el seu propi camí cap a la fama. L'ostentós i sofisticat Robert Angier (Hugh Jackman) és un consumat artista, mentre el rude purista Alfred Brodin (Christian Bale) és un geni creatiu que no té la desenvoltura necessària per mostrar al públic les seves màgiques idees. Al principi són dos companys i amics que s'admiren mútuamant. No obstant això, quan el millor truc d'ambdós es fa malbé, es converteixen en enemics irreconciliables i intenten per tots els mitjans superar l'altre i acabar amb ell. Truc a truc, espectacle a espectacle, es va forjant una ferotge competició que no coneix límits.

Nota: 8/10

1 comentari:

Fubu ha dit...

Marta!!!
Bones, doncs si que fa temps si, que tal va tot? a ver si parlem algun moment e!
Doncs la peli esta molt bé, com dic em va agradar bastant i si t'agrada una mica la magia doncs no crec que te defraudi, el final te tela jajaja.

Salut.