dissabte, de juny 09, 2007

Copa Catalunya

De nou el futbol club Barcelona es va enfrentar al Nàstic de Tarragona en un partit on hi van haver molts gols, vam poder veure una clara superioritat en la primera part del conjunt Tarragoní i un Barça molt fluix en el joc amb poques ocasions de gols. A la segona part la truita es va girar i el Blaugranes van obrir els ulls i vam començar a marcar gols fins arribar a l’empat de 3 a 3. A l’últim minut del partit amb un centre vingut de la banda esquerra del camp de joc que va anar a parar al cap de Ezquerro on va fer un remat esplendit i va acabar al fons de la xarxa, amb aquest resultat els jugadors del Barça van passar a la final contra l’espanyol.

Semi-Finals Nàstic 3 - Barça 4

La final de la Copa Catalunya la van jugar el Futbol Club Barcelona contra el l’altre equip de la ciutat comtal l’Espanyol. El partit no va tindre tants gols com l’anterior mencionat però va tindre bones ocasions de gol per els dos equips. Ezquerro de nou va donar el primer gol per el Futbol Club Barcelona (el tindran que guardar nomes per la Cop Catalunya aquest home jeje). El partit va tindre un gol més per part dels jugadors de l’Espanyol, on cap dels 2 equips no va poder fer arribar la pilota al fons de la xarxa. El partit va acabar en 1 a 1 i es va tindre que decidir a la tanda de penals on el futbol club Barcelona va marcar els 5 penals i es va consolidar com a campió de la Copa Catalunya 2006-2007.

Final F.C.Barcelona 1 - 1 Espanyol