dilluns, de maig 12, 2008

Mocadorada...

De nou el Barça va fer el seu joc d’equip que no sap on para, va començar macant Titi, desprès Eto’o i van anar al descans amb un clar 2 a 0 i una mica de superioritat al Joc, amb un camp nou que no estava gaire bolcat amb l’afició desprès de tot el passat. A la segona part va arribar la remuntada del Mallorca que va saber aprofitar les oportunitats seguides del minut 65 al 70 que va fer els 2 gols per empatar i al temps afegit va fer el tercer que li va donar la victòria. Un comiat magra per a Frank que es podia haver merescut molt més, molta poca assistència al camp nou, ni 40mil persones. Nomes queda un partit i si el Barça perd i l’Atletico de Madrid guanya els blau-granes es posaran 4. A seguir lluitant i patint.