dimarts, de maig 13, 2008

Més cinema

21: Black Jack



Sinopsis:
Ben Campbell és un tímid i brillant estudiant del MIT que, a causa de la necessitat de pagar-se el següent any universitari, troba les respostes que busca jugant a les cartes. Ben és reclutat per un grup de joves de la universitat que van a Les Vegas a jugar. Amb un professor de matemàtiques poc ortodox, que és un geni en estadístiques, liderant el grup, han aconseguit esbrinar la clau per a guanyar. Seduït pels diners, per l'estil de vida de Les Vegas i per la seva intel•ligent i sexy companya d'equip, Jill Taylor, Ben comença a creuar els límits. Encara que contar les cartes no és il•legal, les apostes són altes, i el desafiament consisteix no només a dur bé el compte dels nombres, sinó a anar un pas per davant de l'amenaçador policia de casinos, Cole Williams.

Trailer:



Nota: 3.5/5


Iron man



Sinopsis:
Basada en l'emblemàtic superhéroe de Marvel, la pel•lícula conta les fetes del multimillonario fabricadora d'armes Tony Stark (Robert Downey Jr.), que ha d'enfrontar-se al seu tèrbol passat després de sofrir un accident amb una de les seves armes. Equipat amb una armadura d'última generació tecnològica, es converteix en "L'home de ferro" per a combatre el mal a escala global.

Trailer:



Nota: 3.5/5

Fuera de carta



Sinopsis:
“Fora de carta” conta la història de Maxi, un home que creu que la seva vida és perfecta: un cuiner de reconegut prestigi, propietari d'un restaurant de moda en Chueca i que viu la seva homosexualitat sense complexos. No obstant això, l'aparició dels seus fills, fruit d'un matrimoni “d'aparador”, i del seu nou veí, un atractiu ex futbolista argentí, dinamitarán la seva vida i li faran replantejar-se la seva escala de valors.

Trailer:



Nota: 3/5

Speed racer



Sinopsis:
Speed Racer és un corredor nat, nascut per a pilotar cotxes de carreres. És un pilot agressiu, instintiu i, sobretot, temerari. La seva única competència és el record del seu germà, el qual anés el seu ídol, el llegendari Rex Racer, la mort del qual en una carrera ha deixat una meta que Speed assegui la necessitat de complir. Speed sent una gran lleialtat cap al negoci familiar de les carreres dut pel seu pare, Pops Racer, el dissenyador del poderós bòlid Mach 5. Quan Speed rebutja uneixi ofereix molt lucrativa i temptadora de les Indústries Royalton, no només fa enfurir al maniático amo de l'empresa, sinó que, a més, descobreix un terrible secret: algunes de les carreres més importants estan sent manipulades per uns desalmados empresaris. Si Speed no pilota per a l'escuderia de Royalton, aquest es va a ocupar que el Mach 5 mai creui altra meta. L'única manera que Speed pugui salvar el negoci de la família i l'esport que estima, és guanyant a Royalton en el seu propi joc.

Trailer:



Nota: 2/5

El Coche fantastico



Sinopsis:
Sarah Graiman és una estudianta de 24 anys de la Universitat de Stanford, que treballa per a treure's el doctorat seguint els passos del seu pare Xerris (Davison). Però quan diversos homes intenten segrestar-la, Sarah rep una misteriosa trucada de KITT advertint-la que Charles, el seu creador i el responsable del KITT original, es troba en greu perill.

Trailer:



Nota: 2.5/5

Cashback



Sinopsis:
Quan l'estudiant d'art, Ben Willis, sofreix una dolorosa ruptura sentimental, comença a tenir insomni. Per a matar el temps, entra a treballar en el torn de nit en un supermercat local. Allí coneix a un colorit repartiment de personatges i tots ells tenen el seu propi "art" al tractar amb l'avorriment d'un torn de 8 hores. L'art de Ben li permet veure la inoblidable bellesa del món quotidià i la gent dintre d'ell, especialment Sharon, la callada caixera, que potser té la resposta per a solucionar el problema de l'insomni de Ben.

Trailer:



Nota: 4/5

La Noche es Nuestra



Sinopsis:

Nova York, 1988. Un nou tipus de droga ha envaït l'enorme ciutat, seguida per la més feroç i aterridora onada criminal que es recorda. Superada en nombre d'efectius i en armes pels nous gánsters, la policia perd de terme mitjà a dos dels seus cada mes. És una guerra declarada que amenaça amb dur-se per davant a culpables i innocents. Bobby Green (Joaquin Phoenix) es veu atrapat en el foc creuat. És l'encarregat d'una discoteca situada a Brighton Beach freqüentada per gánsters com Vadim Nezhinski (Alex Veadov). Bobby intenta mantenir-se apartat i no involucrar-se. A pesar d'un estil de vida amoral i hedonista, vol a la seva núvia Amanda (Eva Mendes) i somia amb obrir una discoteca a Brooklyn. Però Bobby té un secret molt ben guardat. El seu germà és el capità de policia Joseph Grusinsky (Mark Wahlberg), que ha seguit els passos del seu pare, el llegendari cap de policia Burt Grusinsky (Robert Duvall). Bobby no es duu bé amb ells i la relació empitjora quan el seu pare li adverteix que és la guerra i que haurà de decidir de quin costat està.

Trailer:



Nota: 3/5

El Ultimo Gran Mago



Sinopsis:

Nova York, 1988. Un nou tipus de droga ha envaït l'enorme ciutat, seguida per la més ferotge i aterridora onada criminal que es recorda. Superada en nombre d'efectius i en armes pels nous gàngsters, la policia perd de mitjana a dos dels seus cada mes. És una guerra declarada que amenaça de portar-se per davant a culpables i innocents. Bobby Green (Joaquin Phoenix) es veu atrapat en el foc creuat. És l'encarregat d'una discoteca situada a Brighton Beach freqüentada per gàngsters com Vadim Nezhinski (Alex Veadov). Bobby intenta mantenir-se apartat i no involucrar-se. Malgrat un estil de vida amoral i hedonista, vol a la seva xicota Amanda (Eva Mendes) i somia amb obrir una discoteca a Brooklyn. Però Bobby té un secret molt ben guardat.

Trailer:



Nota: 3/5