dijous, de maig 15, 2008

Naturlandia o Hollywood?

Fa uns dies endarrere veiem que al costat de la feina estaven treballant a la muntanya i ens preguntàvem tots que i farien, molts dèiem que seria per les esllavissades per si un cas, altres fèiem comentaris de que i posarien un cartell gran amb el nom de la nostra empresa per riure una estona. La sorpresa a arribat avui, he vist que hi havia 2 furgonetes aparcades al costat de la caseta i treien unes lamines grans de color blanc i anaven cap al darrere de les casetes, he deixat fer ja que tenia feina i no podia estar a mirar que feia la gent, al migdia he decidit d’anar a mirar que hi havia allà al darrere i “uala” estaven posant un rètol bastant gran perquè es vegi nomes entrar a Andorra (no us penseu que es de gran com el de Hollywood eh!). El rètol es prou gran i visible per sobre de les casetes de la duana, si puges a Andorra o podràs veure amb els teus propis ulls, una bona forma de fer publicitat de Naturlandia on hi ha el Tobotronc (he tornat a posar el vídeo per la gent que no l’hagi vist, sinó l’has provat a que esperes? Jejeje). No us penseu que estic fent publicitat però desprès de treballar avui 11 hores es lo mínim que puc explicar que m’ha sobtat una mica.


Que es Naturlandia?

NATURLANDIA és, sense dubte, una de les iniciatives més innovadores i engrescadores que ha posat en marxa el Comú de Sant Julià de Lòria en els darrers anys, perquè suposa una nova manera de gaudir del temps lliure maximitzant les possibilitats d’una zona privilegiada d’alta muntanya.

Més de 330 hectàrees desplegades entre els 1.600 i els 2.000 metres d’altura formen NATURLANDIA, un gran espai natural de lliure accés i en evolució constant, que inclourà noves propostes de manera progressiva i gradual.
L´esquí de fons, les excursions amb raquetes de neu, el poblat de gossos nòrdics, el parc de tobogans de neu, el parc mòbil, el nostre restaurant temàtic de muntanya, el nostre camp de tir, i sobre tot el TOBOTRONC, el tobogan de muntanya mès llarg del mon, amb mes de 5 km de llargada, tot això i molt mès.

NATURLANDIA permet a tothom de gaudir de la natura d’una manera integral i durant tot l’any, respectant l’entorn, donant servei a les persones i millorant la seva qualitat de vida, ajudant al desenvolupament econòmic de la parròquia de Sant Julià de Lòria i configurant l’oferta turística de més al sud del Principat d’Andorra







El vídeo del Tobotronc

2 comentaris:

crunch ha dit...

Tobotronc = 4 milions de euros.
Naturlàndia = 40 milions.

No cal afegir res més.

Fubu ha dit...

S'han gastat tants diners? xDDDDDDDDDDDDDDD

Aquestos andorrans :P