dilluns, d’abril 23, 2007

Costo del gueno

Fa una estona he entrat al diari Avui, per llegir les noticies del dia i la sorpresa a estat la noticia de “'Costo del gueno” m’ha fet gràcia obrir per mirar que i posava, la sorpresa a estat que un camell per vendre droga al jovent havia penjat un cartell a la sortida d’un col•legi, amb una gramàtica infantil, ple de faltes i fins i tot amb un mapa per arribar al lloc del suposat camell perquè el jovent pogués comprar “costo” (haixis). He adjuntat la noticia del diari Avui per si la voleu llegir i també he posat el cartell.


Noticia del diari Avui.

Els Mossos d'Esquadra han detingut a Badalona un home per vendre haixix a menors als voltants d'un institut. El presumpte camell utilitzava com a reclam publicitari un fullet manuscrit titulat Costo del gueno. La nota, escrita amb cal·ligrafia infantil i plena de faltes d'ortografia, donava instruccions precises per concloure la transacció. La policia, que en un primer moment va considerar que la nota era una simple broma, ha practicat la detenció un cop un dispositiu de vigilància ha comprovat que, efectivament, el contingut de la nota, tot i la seva peculiar redacció, era totalment verídic.

1 comentari:

Marta ha dit...

Ostres jo l'he llegida aquest matí aquesta notícia a El País (no et pensis q soc PSOEra eh!!, però és que estava a la taula del bar xD)
M'ha fet molta gràcia la notícia, s'ha de ser curtet per a fer propaganda d'això i més amb aquestes faltes!