dijous, d’abril 19, 2007

F.C.Barcelona 5 - 2 Getafe

Impressionant partit de copa del rei, on el Barça es va veure superior a la primera part i part de la segona on només va perdre els papers durant uns minuts que li va costar 2 gols en molt poc temps. El primer gol del Barcelona va ser obra de Xavi on va fer un gran gol, el segon el va fer Messi on va fer un dels millors gols de l’historia, el tercer tambe va ser obra de Messi. A la segona part van arribar els 2 gols seguits del Getafe on el Barça va abaixar el cap. El Barcelona es va tornar a centrar al camp i va seguir jugant a la perfecció on Gudjohnsen amb un centre del còrner acaba ficant la pilota dintre de porteria i per acabar el recital Eto’o també va tindré el seu moment amb un gol semblant al de Xavi va tancar el resultat de 5 a 2.

PD: A youtube hi ha molts vídeos però casi tots han sigut borrats així que només he trobat aquest on resumeix ben be el partit. Esta en castellà.