dimarts, d’abril 24, 2007

Herois... molt aviat.



TV3 emetrà, a partir del 2 de maig, la sèrie de l'NBC "Heroes". La producció tracta d'algunes persones que han nascut amb poders extraordinaris. Habitants de diferents punts del món, aparentment normals i sense cap mena de connexió, descobreixen que tenen capacitats increïbles per a la condició humana. A Nova York hi ha un home que pot volar. A Texas, una noia descobreix que és indestructible, cap cop li fa ferida. Al Japó, un oficinista veu com pot aturar un rellotge amb la força de la ment... Aquests només són alguns dels personatges que configuren la història d'"Heroes", éssers especials que comencen per comprovar fins a on poden arribar amb les seves noves habilitats per decidir després que han de fer un esforç per combinar els seus poders i fer-los servir per a altres finalitats col·lectives. Ells mateixos aniran descobrint que res és per casualitat i que... tenen una missió.

"Heroes" s'ha revelat com tot un fenomen televisiu. Als EUA va arrencar amb 15 milions d'espectadors de mitjana i ràpidament va encapçalar el rànquing d'audiència de sèries entre les quals hi havia les més consolidades de les últimes temporades.


Aquesta gran serie, la recomano a tothom que la vegi, que no només es quedi amb el primer capítol, sinó que en miri uns quant i veurà com enganxa. Ja em direu el que.

2 videos promocionals: