dimarts, de maig 08, 2007

Alguna que altra

Les ultimes pel•lícules que he vist aquesta vegada només han sigut 3, Spiderman que la vaig anar a veure el dia de l’estrena a Andorra i tinc que dir que esta molt molt bé, si us agrada el home aranya i heu vist les altres dos doncs no espereu molt per veure-la (aquesta setmana la fan aquí a la Seu). “Banderas de nuestros padres” ja n’havia sentit a parlar i algunes persones me la van recomanar, aixi que la vaig veure i tinc que dir que també esta prou be, si us agraden les pel•lícules de guerra amb una miqueta d’història doncs aquesta es la teva peli. Per finalitzar la pel•lícula de “Petita miss Sunshine”, historia d’una família, que segur que en podeu trobar més d’una igual jeje, tambe mireu-la i ja em direu el que us ha semblat, gràcies Alba per la recomanació.

Spiderman 3



Sinopsi:

Peter Parker (Tobey Maguire) aconsegueix finalment un equilibri entre llur devoció per Mary Jane (Kirsten Dunst) i els seus deures com super heroi. Però la tempesta amenaça en l'horitzó: Quan la seva vestimenta canvia sobtadament, tornant-se més negre i millorant els seus poders, Peter també es transforma traient l'aspecte més fosc i venjatiu de la seva personalitat.

Nota: 8/10

Banderas de nuestros padres



Sinopsi:

Durant la Guerra del Pacífic, enmig d'una cruenta batalla a l'illa d'Iwo Jima, cinc marines i un sanitari aixecaren la bandera dels Estats Units a la muntanya Suribachi. Aquesta imatge es convertí en un símbol per a tota una nació desitjosa d'herois i d'esperança. Els protagonistes foren trets del front i enviats a casa perquè servissin el seu país d'una altra manera: aconseguint finançament econòmic

Nota: 6/10


Petita Miss sunshine



Sinopsis:

"Pequeña Miss Sunshine" és una comèdia de carretera sobre una família americana que trenca qualsevol motlle. La pel·lícula presenta una de les famílies més desestructurades de la història recent del cinema: els Hoover, el viatge de la qual a un concurs de bellesa preadolescent no solament provoca un còmic caos, sinó també mort i transformació, llançant un commovedor cop d'ull a les sorprenents recompenses de ser un perdedor dins d'una cultura obsessionada amb la victòria.

Nota: 8/10