divendres, d’octubre 28, 2011

EVA en català - Andorra

Feia dies que volia veure aquesta pel·lícula ja que estava fart de veure el tràiler al mateix cinema i tindre que esperar la tira de temps, sempre passa igual quan vols veure una pel·lícula, te que passar uns quants mesos llargs per poder arribar a veure el contingut sencer. Una pel·lícula dramàtica i de ciència ficció a la vegada on podem veure com podria ser un futur no molt llunya amb la companyia de robots "casi humans" en tots els sentits. Mientras duermes em va agradar però tinc que dir que aquesta mes, ja sabeu els gustos de cadascú son diferents i ara toca saber el teu, t'atreveixes a mirar-la?

Sinopsi:En un futur proper, sobre el 2041, en què els éssers humans viuen al costat de criatures mecàniques, Alex, un prestigiós enginyercibernètic, torna a la universitat en què va començar a realitzar els seus experiments amb un encàrrec molt especial.




 NOTA: 4.5/5

Us teniu que quedar amb tots els detalls de dita pel·lícula ja que des de el gat que porta el protagonista, passant per el majordom, els cotxes, ordenadors, telèfons... tot detall es valuós per fer pujar nota :)