dimecres, d’octubre 12, 2011

Prohibit inflar globus

Hi han coses que al llar dels anys encara no entenc, ara s'han tret de la màniga la prohibició d'us sobre els menors d'alguna coses que quant un nen ho te a les mans nomes de veure la felicitat que te amb aquell objecte ja dona satisfacció fins i tot a les persones que l'envolten... com sempre seguim en lloc d'anar endavant anant endarrere prohibint, prohibint  i prohibint...

Us deixò l'extracte de noticia que traduït al català:

Els nens menors de vuit anys residents a la Unió Europea no podran inflar globus sense la supervisió d'un adult, segons la directiva sobre la seguretat en les joguines que han aprovat els diferents països comunitaris. 


El diari britànic The Telegraph informa que la UE pretén que tant globus com xiulets, espanta-sogres i jocs de pesca poden ser perillosos per als menors, per tenir peces petites que poden empassar. 


Segons la nova directiva, els espanta-sogres, el famós tub enroscat de paper que es bufa a través d'un filtre, seran classificats de perillosos per a tots els nens menors de 14 anys. A més, els fabricants de joguines tenen l'obligació d'indicar en aquest tipus de joguines els riscos que afecten segons la nova reglamentació.

1 comentari:

salamandreta ha dit...

Are you kidding me???? Però si jo tenia 4 anys i ja inflava un globo sense problemes!!!! I si ja costa de petit inflar un globus que ho aprens amb el temps i acabes tenint una tècnica prou acurada com per inflar-ne 100 en una tarda, els nens de 14 anys que hauran de fer? aprofitar el temps que no han après a fer-ho?? però si ja és més gran de primària per favor! ¬¬ com dius tu, hi ha coses que encara no s'entenen! tirem enrrere i no pas endavant...