dimarts, de novembre 14, 2006

Repertori Saw 1,2 i 3

Son 3 pel•lícules per el moment i la cosa sembla que continua ja que l’èxit assolit per aquesta saga es impressionant, la quarta part ja esta en projecte. Tinc que dir que son tres pel•lícules excel•lents amb un guio perfectes per fer confondre a la persona que mira la pel•lícula. Si tens ganes de passar una bona estona, lloga les 2 primeres pel•lícules i ves a veure la tercera al cinema, jo crec que no et defraudaran pas.

Saw 1



Sinopsis:

Dos homes es desperten encadenats a la paret d'un lavabo subterrani i amb un cadàver entre els dos. L'únic que saben és que un d'ells ha de matar l'altre abans de vuit hores o els dos moriran.


Nota: 9/10

Saw 2



Sinopsis:

Jigsaw ha tornat. La brillant i pertorbada ment que va causar estralls en les seves vides ha tornat per a una nova ronda de terrorífics jocs a vida o mort. Quan apareix una nova víctima d'assassinat amb els signes característics de Jigsaw, l'Agent Eric Mathews s'embarca en una investigació exhaustiva que li permet detenir a l'assassí sense massa esforç. No obstant això, per a Jigsaw ser detingut no és sinó un altra part del seu nefand pla. Hi ha altres vuit víctimes jugant-se la vida –i ara li toca a Mathews afagir-se al joc…

Nota: 9/10

Saw 3



Sinopsis:

Jigsaw (Tobin Bell), l'home que mou els fils dels espantosos jocs que han aterroritzat la comunitat i desconcertat a la policia, una vegada més ha aconseguit escapar. Aquesta vegada amb l'ajuda de la seva nova aprenenta Amanda (Shawnee Smith). Mentre la policia intenta localitzar-lo, la doctora Lynn Denlon (Bahar Soomekh) i Jeff (Angus Macfadyen) no saben que estan a punt de convertir-se en els següents peons d'aquest horrible joc.

Nota: 9/10