diumenge, de novembre 12, 2006

Una Verdad Incómoda [Documental]

De documentals no en miro molts però sempre que en miro algun acostuma a ser per la bona critica o per algun tema que m’interessa. Aquest es el cas de “Una Verdad Incómoda” un fabulós documental que no diu cap mentida i s’està notant el canvi climàtic i o podeu veure vosaltres mateixos, gran exemple es les temperatures d’aquestos últims dies, que encara hi ha estones que pots anar amb màniga curta cosa que això no passava pas abans. Si teniu l’oportunitat de poder veure aquest documental jo crec que no us defraudarà pas, potser molta gent desprès de veure’l canvia d’opinió en algunes coses.



Sinopsis:

Els éssers humans estan asseguts a una bomba de rellotgeria. Si la majoria dels científics del món tenen raó, ens queden tan sols deu anys per evitar una catàstrofe de grans proporcions que podria fer entrar el clima del planeta a una espiral destructiva amb temperatures extremes, inundacions, sequeres, epidèmies i onades de calor fins ara desconegudes. Una catàstrofe preparada pels homes.

Una veritat incòmoda relata la història de l'apassionat lliurament d'un home decidit a exposar els mites i idees equivocades sobre l'escalfament global i de la seva prevenció. Aquest home és el ex vicepresident Al Gore, que després de perdre les eleccions de 2000 va decidir canviar de rumb i dedicar-se a ajudar a salvar el planeta. Aquest commovedor retrat d'Al Gore i del seu 'espectacle itinerant d'escalfament global' mostra a un home divertit, obert i amatent a tot per a fer arribar a la major quantitat de gent possible la sorprenent veritat sobre el que ell anomena 'l'emergència planetària' abans que sigui massa tard.


Nota: 8/10