dimarts, de novembre 28, 2006

Els Simpsons en català!!!!

Amb un títol així no vull espantar a la gent ni tampoc es per demanar firmes, sinó tot de lo contrari es perquè m’ha sobtat lo que he trobat a un fòrum, resulta que TVE als anys 90 havia doblat alguns capítols en català, si si, mireu el vídeo i podreu veure que no es cap broma. Pot ser que us soni ben diferent a lo habitual que esteu acostumats a veurels en castellà però també te la seva gràcia en català.

EDITO:

Al forum un noi m'ha contestat aixó:

Doncs, estimat toni, t'he de dir que els capítols no els va doblar Antena 3, sinó que va ser La 2 de Televisión Española que els va doblar. De fet TVE va ser la primera cadena espanyola en adquirir els drets d'emissió de la sèrie, i després Antena 3 (com sempre) "s'aduenyà" d'ells. I els capítols que ja estaven doblats els van emtre, i els que no, doncs passaren a millor vida. De fet, tampoc els van doblar perquè veien que a Andorra i a Catlunya, que era on s'metia la sèrie en dual (català-castellà) no tenia sortida el doblatge, i llavors no els era rentable. En fi, (per a que ho sapigueu! ) ja he intentat contactar amb Antena 3 per a veure si podien tornar-la emetre en dual (almenys els capítols ja doblats), però mai he rebut resposta ( )
En fi toni ( i tots) ja sabeu el que volieu oi?
Salut!


4 comentaris:

Putilles ha dit...

Realment... Increible... xD jajaja

Fubu ha dit...

Doncs si :P

D'aqui poc potser hi haura un montatge de 5 o 6 episodis... a ver si es pot tirar endavant :)

Salut.

Putilles ha dit...

Ojalà, tot i que no m'imagino un bart simpsons dient: Multiplica't per zero i divideix-te per dos

Ah i sóc la Maria que és el l'usuari Yaki ha mort no sé com xDD

Fubu ha dit...

Ostia, molt bo aixó de "Multiplica't per zero i divideix-te per dos" jajaja, a ver tindrem que esperar a ver si el noi els i pasa els audios en català i faran un montatge.

Mariaa m'ho havia imaginat que erets tu jeje. Doncs que extrany aixó del nick de Yaki que hagi caducat...

Bueno ens veiem per el Pont.

Salut.