dissabte, de desembre 02, 2006

Déjà vu i Loose Change 2nd Edition

Dejavu va ser la pel•lícula d’ahir a la nit, vam anar al cinema Guiu amb el culbert-Mari, Pujan-Marta, la pregunta es jo anava de ciri? O sabrem desprès de la publicitat jajaja. Aquesta pel•lícula per mi va estar prou be, amb un altre paper del Denzel Washington impressionant, relata l’historia d’un Dejavu (per saber més sobre la movie mireu la sinopsis). I la segona es un documental “Loose Change 2nd Edition” esta en versió subtitulada al castellà, gràcies a la Aiko que ens va enviar a uns quants un correu amb el link del vídeo, doncs vaig poder disfrutar d’un bon documental, si teniu una horeta llarga mireu-lo que val la pena. Podreu veure com ens enganyen...

PD: Jo volia veure Dejavu... i ja estic acostumat a fer de ciri jajaja ( Ja es com un mini treball.)

Dejavu



Sinopsis:

Tot el món ha experimentat alguna vegada aquesta sensació de déjà vu, aquest flaix de la memòria que passa quan coneixes algú nou i sents que ja l'havies conegut abans, o reconeixes un lloc en el qual teòricament mai has estat. Però, què succeiria si aquestes sensacions fossin de fet advertències enviades des del passat o pistes per al futur? És un déjà vu el que inesperadament guia a l'agent Doug Carlin (Denzel Washington) en una investigació d'un terrible atemptat. A l'acudir a reunir proves després de l'explosió d'una bomba en un Ferri de Nova Orleans, Carlin està a punt de descobrir que el que per a la majoria de la gent és només a la seva imaginació és alguna cosa molt més poderosa que el portarà a una carrera per salvar centenars de vides humanes.

Nota: 7/10

Loose Change 2nd Edition



Sinopsis:

Davant l'èxit de la projecció del passat 11 de setembre, la revista ULISSES torna a presentar el documental de Dylan Avery, 5 anys depués del 11 S aquest documental revela el més que possible complot que la CIA i el Pentàgon han orquestrat davant els nostres nassos.

Nota: 7/10

Link del documental - Loose Change 2nd Edition