dimarts, de desembre 12, 2006

Una mirada al pont

Hi hagut tardes de tot durant el pont, per això alguna que altra tarda vam optar per veure alguna pel•lícula, he vist que només en vam encertar mirant-ne una, Yo soy la Juani que esta bastant bé, ja que les altres 2 m’esperava alguna coseta més almenys amb la de Borat que la vaig notar bastant fluixa i respecte a la maquina de ballar doncs... sense comentaris.

Yo soy la Juani



Sinopsis:

Juani (Verónica Echegui) té problemes a casa seva i discuteix amb el seu xicot (Dani Martín), no hi ha qui l'aguanti. Estan junts des dels quinze anys, la seva gelosia i les seves indecisions són insuportables. Juani explota, ho deixa i decideix fer tot el que no ha fet mentre ha estat perdent el temps amb ell, farta de conformar-se i de tanta ximpleria, el que ella vol és anar endavant i triomfar en aquesta vida, vol ser actriu i que ningú ho dubti perquè ho aconseguirà, que quedi molt clar, ella és la Juani i la Juani és el més.

Nota: 7/10

Post-IT: La pel•lícula (Yo soy la Juani) la vam veure en Català al cinema, aquesta va ser la sorpresa, va ser diferent el veure parlar català d’aquella forma als actors jeje.


Borat



Sinopsis:

Borat (Sacha Baron Cohen), el reporter número dos de Kazakhstan, és enviat als Estats Units per fer una pel•lícula que acosti a la gloriosa nació de Kazakhstan els seus ensenyaments culturals.

Nota: 5/10

La Máquina de bailar



Sinopsis:

Un grup d'amics del barri es reuneixen al saló de recreatives per jugar al seu videojoc preferit: La máquina de bailar. Però el hobby es converteix en una qüestió de vida o mort. Es veuran obligats a competir en un torneig contra els millors jugadors del món. Serà un campionat de ball delirant i friqui!

Nota: 2/10