diumenge, d’agost 19, 2007

Lo vist fa poc

El simpsons - La pel·licula



Sinopsis:

Homer ha de salvar al món d'una catàstrofe que ell mateix ha provocat. Tot comença amb Homer, la seva nova mascota, un porc, i una sitja plena d'excrements que té una fugida, una combinació que desencadena un desastre diferent a tot el que Springfield hagi experimentat mai.

Nota: 7.5/10

Next



Sinopsis:

Cris Johnson (Nicolas Cage) és un mag de Las Vegas beneït amb un do que també és una maledicció: Te la capacitat de saber què passarà a continuació. Johnson pot veure el futur uns quants minuts abans del moment present, un talent extrasensorial que, sens dubte, li ve molt bé per a la seva feina com a mag i mentalista en el sòrdid club de Las Vegas on actua cada nit.

És un do que també té la seva utilitat a les taules de black jack, especialment quan va una mica curt de diners. No obstant això, el seu talent no és un truc barat, com tampoc la seva destresa en el maneig dels portals temporals no ha passat desapercebuda.

L'agent antiterrorista Callie Ferris (Julianne Moore), vol treure partit al talent de Johnson per tal d'impedir l'atac que uns terroristes planegen executar contra Los Angeles mitjançant una arma de destrucció massiva.

Nota: 8/10