dimecres, d’octubre 18, 2006

Crank i Tú Yo y Ahora...Dupree

Gràcies al Pujan que em va recomanar de veure la pel•lícula de Crank, jo us la recomano a vosaltres es un gran Thiller amb acció i amb el seu toc d’humor quant fa falta a la pel•lícula, jo feia temps que no reia tant amb una pel•lícula d’aquest estil. Per l’altra part també he vist la pel•lícula Tú Yo y Ahora...Dupree, una comèdia que es de l’estil de totes les americanes però ja se sap, si tens una tarda lliure i la vols veure doncs encara te distraurà una estona.

Crank: Verí a la sang
Crank: veneno en la sangre



Sinopsis:

Chev Chelios (Jason Statham) està a punt de començar el seu matí quan rep una trucada inesperada. Atordit, pràcticament immòbil i amb el seu cor gairebé sense palpitacions, escolta la veu del matón Ricky Verna que li desvetlla que ha estat enverinat mentre dormia i que només li queda una hora de vida. L'única oportunitat que té Chev de sobreviure és mantenir-se en moviment: només amb adrenalina podrà impedir que el verí arribi al seu cor i li acabi matant.

Mentre corre el rellotge, Chelios es veu obligat a córrer pels carrers de Los Angeles, provocant el caos i atropellant a tot el que s'interposa en el seu camí. Haurà de rescatar a la seva noia Eve (Amy Smart) del perill que l'aguaita i donar amb l'antídot que li podrà salvar la vida.


Nota: 7.5/10

Tu Jo i Ara...Dupree
Tú Yo y Ahora...Dupree



Sinopsis:

Carl i Molly Peterson comencen una nova vida dintre d'una bonica casa amb veïns avorrits, treballs fixos i la rutina habitual d'un matrimoni acabat de casar. Només hi ha un petit problema en aquest món perfectament planejat. I aquest problema es diu Dupree.

Randy Dupree, un solter empedreït, l'amic més antic de Carl, no té on anar quan li acomiaden del treball. Carl recull al seu vell amic i li oferix el sofà del saló. Al principi, Carl està encantat de tenir-lo com convidat permanent, mentre Molly aguanta les inmadures bromes de Dupree. Però les setmanes passen, Carl es lliura cada vegada més al seu treball i li costatrobar un equilibri entre ser amic de Dupree i ser un marit responsable. Per si això no fos bastant, Dupree es converteix en el gran amic de Molly. Fins i tot el pare de Molly i els veïns es deixen conquistar pel seu despreocupayencant i la seva saviesa. Tots, excepte Carl, volen que Dupree es quedi per sempre. Però quan Dupree es converteix en un inquilí permanent en la llar dels Peterson, el trio es converteix en una catàstrofe sense límits


Nota: 4/10