dilluns, d’octubre 09, 2006

Divendres casa eskary i Dissabte a BCN

Cap de setmana que comença des de el divendres a una festa d’inauguració del pis de l’Eskary on i anem bastanta gent i on fem un bon pica pica que per mi ja compta com un sopar amb una mica de beure, moltes gràcies per l’invitacio eskary. Jerco, Sara, l’Anais, Leus, Xes, eskary, vam riure molt he! Jejeje
Dissabte ja es preparava amb bon dia per marxar cap a Barcelona, cal destacar que el viatge va estar repartir en diferents etapes, primer de totes esta clar que dinar a casa i desprès sobre les 15:30 vam marxar cap a Ponts, en aquest viatge tinc que agrair al Pasku per atansar-nos al Geri i a mi a mig camí (Ponts) on vam fer una mica de parada, ja que esperàvem al David, per poder acabar de fer l’altra meitat del viatge fins a BCN. A Barcelona vam anar a donar una volta i principalment vam entrar d’intre de l’Illa diagonal on vam passar ja bastanta estona mirant botigues, FNAC… Desprès de tant mirar vam anar a fer una paradeta a una bar d’aquestos que hi han per fora de l’Illa on vam pendre una bona cervesa mentre miràvem aquest Blog amb el Geri, desprès d’aquí vam anar direcció a Badalona que volíem anar a sopar a un McDonalls (jajaja), encara que sigui una multinacional per un dia que s’hi vagi crec que no passa res no? vam sopar a la fresca i amb el mar de fons. Al acabar d’aquí ens vam dirigir a passejar una mica i vam parar a fer un parell de Moritz a un bar, vam estar mitja hora llarga aquella terrassa on desprès vam tornar a marxar en direcció a buscar el cotxe per anar de festa. La festa en principi volíem anar a la Razzmataz però vam estar parlant i vam decidir que podíem anar a les carpes de Badalona que estaven prou be i així va ser, direcció cap allí on vam tardar ja bastanta estona per trobar un lloc on aparcar el cotxe. Ens vam dirigir cap a la discoteca de les carpes, vam fer una cua com normalment a totes les discoteques, la sorpresa va arribar quant estàvem just davant que em pregunta el porter:
Porter: Quants aneu?
Jo: Anem 3 (senyalant qui erem)
Porter: Val, però tu no entres
Jo: Perquè?
Porter: Per la camiseta
Jo: Doncs val
Resulta que per portar una camiseta “Puma” no te deixen entrar a la discoteca, mira que normalment si tinc que anar a de festa doncs ja em poso algun polo, això ja o sabeu la majoria o sinó ja m’haureu vist amb fotografies, doncs aquí resulta que hi havia gent que entrava mes o menys com jo… tampoc mi discutiré perquè es un local privat i si no te volen deixar entrar doncs no et deixaran entrar. Desprès de estar parlant entre nosaltres, perquè era una cosa no gaire normal això que havia passat, vam decidir passar del tema i trobar una alternativa aquest lloc, no vam pas tardar gaire perquè on estàvem hi havia més discoteques. Vam dirigir-nos cap a la Campus, una discoteca qualsevol per almenys entrar algun lloc, vam esperar 2 minuts a fora i de seguida ja vam entrar cap a dintre, vam pagar 8€ per entrar, i anava consumició si, sinó malament. La sorpresa va arribar un cop a dintre, de moment la musica era Dance i tot perfecte per passar una bona nit allà a dintre de moment, de gent no ni faltava ni en sobrava, vam anar a demanar la consumició, la cambrera amb bikini... era alguna festa especial? Es així aquesta discoteca? De tant en tant això que els cambrers es posaven sobre la barra i feien una coreografia amb algunes cançons, al final resulta que posaven una mica de tot en aquest lloc, així musica variada però que en cap moment es va fer pesada. Fins les 6 i poc més ens vam quedar allà a dintre ja que o vam trobar prou distret i acollidor el local, potser per la gent que hi vagi molt sovint i el conegui serà diferent però ja dic per nosaltres va estar prou be. Així que entre vam sortir de la discoteca, vam anar a buscar el cotxe, vam arribar a casa i ens va pillar la son, doncs es devien fer casi les 7 del mati.

Vista des de fora de les carpes de Badalona... sense comentaris

 

Vista de la discoteca Campus

 

L'entrada... xD

 

El local de dintre, l'escenari on estava el DJ. almenys estaba currat jeje



Jo, Geri i David, dintre de la discoteca

 

L'ambient a dintre de la discoteca

 

I la cambrera amb Bikini, ja dic tambe feien de Gogo's els mateixos cambrers.