dilluns, d’octubre 16, 2006

Torredembarra i PortAventura

Dijous, divendres i dissabte encara que no o sembli no vaig estar per casa, per això no hi havia res de nou al Blog. On vaig estar? Doncs a Torredembarra a un pis que li van deixar a la Mari i vam anar amb el Culbert, Xes i Jo. Dijous en ben dinat vam marxar cap a baix a Torredembarra on vam tindré que buscar el pis, organitzar una mica el menjar, els llits i una mica de tot, aquella mateixa nit vam sortir a donar una volta per la platja i de seguida vam tornar al pis on vam sopar i vam estar jugant una estona a un joc i on vam anar a dormir aviat perquè l’endemà a les 8 del mati ens aixecaríem per anar a PortAventura. Divendres com dic de bon de mati ens vam aixecar, dutxar, esmorzar i anar cap a PortAventura. Vam arribar a les 10 del mati aproximadament al destí, vam fer una mica de cua per comprar les entrades amb descompte esta clar (uns quants amb descomptes de la Xibeca i jo mateix amb el carnet jove 13€ de descompte amb el carnet jove que no esta pas malament). Al parc d’atraccions ens i vam estar des de les 10 del mati fins les 22:30 de la nit aproximadament, deu ni dor quin far de caminar i quin fart de fer cues a les atraccions. L’ambient que es respirava era de Halloween i era molt agradable i entretingut. Vam pujar a la majoria d’atraccions del parc, com podreu veure a les fotografies. També vam entrar a 3 túnels de por. La sorpresa va ser trobar-nos a la Núria i l’Albert per PortAventura, mira que es gran el parc doncs fins a 3 vegades els vam trobar. El dia dintre de PortAventura el vam acabar entrant a un passatge del terror que només el feien de nit, i vam tindré que fer força estona de cua però va valdré la pena. Quant vam acabar aquest passatge vam decidir marxar cap al pis ja que estàvem bastant cansats. Al tornar vam buscar la zona de festa de Torredembarra, per així ja tindré una idea d’on estava per a la nit sortir, tot va quedar aquí ja que ens vam quedar al pis i vam anar a dormir també esgotats. El dissabte ens vam aixecar, vam esmorzar, dinar i ja vam desfilar cap aquí a la Seu, sempre abans fent una parada a la fira del torro d’Agramunt. A les 19:30 aprox vam arribar aquí a la Seu i ja ens vam preparar per la nit per sortir de parranda per aquí a la Ciutat.

Fent cua per agafar les entrades

 

Aquí totes les cues de gent que hi havia per agafar l'entrada.

 

Aqui els 4

 

El preu de l'entrada son 35, pero amb el descompte em va sortir per 22.



A dintre de l'atracció SeaOdysea

 

Fent cua al Dragon Kan

 

Un lupping del Dragon Kan

 

La nova atracció, va estar la mitat del dia tancada i quant va estar oberta hi havia cua de casi 2 hores per poder-hi pujar.



A la cua de l'Estampida, que tambe es va espatllar quant estavem apunt d'arribar a pujar pero al cap de 10 minuts ja o van arreglar.

 

Tutuki Spash

 
 

Culbert amb la parelleta



La parelleta :)

 

Jo amb la Nuria

 

Apunt d'entrar al templo del fuego

 

A dintre de l'espectacle del templo del fuego



 

Horror en Penitence, un altre passatge del terror.



Es nota que era Halloween

 

Al Diablo que tambe va estar molt be.

 

Paco el vampiro



La selva del miedo, molt bo el passatge del terror.

 

A la sortida vaig aprofitar per fer les tipiques fotografies com el retol de portaventura.

 

I la font.

 

Vista des de el pis de Torredembarra



Piscina del pis, no ens i vam possar pero l'aigua estava prou be.