dilluns, d’octubre 30, 2006

The Wicker Man

Tarda de diumenge, que pots fer? Estar amb els amics i mirar una pel•lícula mentre comentes la nit de dissabte. La pel•lícula en aquest cas va ser la de ”The Wicker Man”, la nova pel•lícula del Nicolas Cage on fa de Policia. Es una pel•lícula que a estones es pot fer una mica pesada ja que es bastant lenta, així si tens una altra distracció mentre la mires doncs es aconsellable.



Sinopsis:

Patrullant per una autopista californiana, l'agent de policia Edward Malus (Nicolas Cage) deté una autocaravana. Instants després, un camió descontrolat col·lisiona brutalment amb el vehicle, provocant un violent incendi que atrapa a l'interior del seu vehicle a mare i filla. Edward no aconsegueix salvar-les i passa els mesos següents intentant esborrar del seu cap els rostres d'ambdues demanant-li auxili.

Però Edward està a punt de tenir una segona oportunitat. Una carta desesperada de la seva antiga promesa, Willow (Kate Beahan), qui el va abandonar misteriosament. La seva filla Rowan (Erika-Shaye Gair) ha desaparegut, i Edward és l'única persona en la qual ella confia per a poder trobar a la petita. Willow li prega que viatgi fins a on viu, una illa privada anomenada Summersisle. Edward viatja cap a l'aïllada terra, la cultura de la qual, dominada per la matriarca Germana Summersilse (Ellen Burstyn), es basa en tradicions arcanes i un festival pagà conegut com 'El Dia de la Mort i la Resurrecció'. La misteriosa població ridiculitza a Edward i la seva missió, insistint que mai ha existit una nena anomenada Rowan... o que si així va ser alguna vegada, ja no està entre els vius.

No obstant això, el que Edward desconeix és que la cridada d'auxili comportarà per a la seva vida una mica més que una possibilitat de redempció. En intentar desentranyar els secrets de Summersisle, Edward es veurà atrapat en una tela d'aranya de ritus primitius i mortals traïcions, i cada pas que doni cap a la nena desapareguda li acostarà més cap a l'inexplicable i el sobrenatural.



Nota: 4/10