dissabte, d’octubre 07, 2006

La increïble però certa història de la Caputxeta Vermella

Dijous a la tarda vam veure la pel•licula “La increïble però certa història de la Caputxeta Vermella”, potser pensareu que es una pel•licula per nens petits pero no es el cas, es una pel•licula per veure de tarda com jo vaig dir al meu cosi. Aquesta pel•licula comença no gaire be pero mica en mica es va fent més agradable i rius bastant per l’estil de pel•licula que es. Aixi si voleu pasar una bona tarde amb els amics doncs ja sabeu que podreu veure.

Trailer




La increïble però certa història de la Caputxeta Vermella



Sinopsis:

Tothom coneix el conte de la Caputxeta Vermella, o això és el que es creuen. Però tot això està a punt de canviar doncs ningú ha vist fins a ara el seu conte favorit de la manera que aquí es narra. ''Hoodwinked'' s'inicia en el desenllaç del conte i rebobina cap al principi. Tot comença amb un bon assortiment de policies i detectius peluts o plens de plomes que apareixen a la cabanya de la Abuelita, als boscos, prests a atendre una cridada informant d'un altercat domèstic.

A primera vista, sembla altre cas obvi amb un llenyataire assaltant a un llop que es fa passar per una abuelita, amb un rest de càrrecs, entre els quals estan la violació de domicili, l'intent de devorar, i el blandir un destral sense llicència. No obstant això, les aparences pot ser que enganyin. Quan el gallardo detectiu Nicky Aletes, el dur Cap de policia Marró, de nas robust (o hauríem de dir de nas pelut?), i el seu company Bill Cigonya interroguen als esmunyedissos sospitosos, descobrixen que cadascun d'ells explica una història completament distinta, encara que igualment confusa.

I no només això, sinó que tot sembla indicar que aquest crim està relacionat amb ''Lladre de bollos'', qui ha estat saquejant els boscos apoderant-se de les valuoses receptes que els proveïxen de panets i bollos.


Nota: 6/10