dimecres, de juliol 12, 2006

Tria i mira

No son poques les pel·licules que he vist ultimament, ja que com estic de vacances doncs este que aprofitar, aqui os posare el gran repertori i espero que més d'una la pogueu mirar perque ni han de molt bones i de distretes per veure amb els amics o la familia, tambe si les voleu mirar sols no pase res eh! jeje

American Dreamz - Salto a la fama



Sinopsis:

Hugh Grant interpreta el presentador d'un programa de televisió d'enorme popularitat a American dreamz, una comèdia treta directament de la cultura popular del moment. Martin Tweed, el presentador envanit, engrandit i insegur, sempre està a la cacera i captura d'alguna altra celebritat instantània per explotar. Ha fet de tot per mantenir el seu domini sobre una consciència nacional obsessionada pels "reality xous", i la seva fèrria determinació està a punt d'arribar encara més lluny.

Nota: 5/10

Hustle And Flow



Sinopsis:

DJay té una habilitat innata per improvisar les rimes del rap, el que en el «hip hop» es coneix com a «flow». La vida artística de DJay és força frustrant fins que un famós personatge del rap arriba a la ciutat.


Nota: 8/10

Cars



La tranquil·litat per al mapache RJ, per a la tortuga Verne i per a la resta dels animals del bosc s'acaba quan els humans construïxen una urbanització al costat del seu hàbitat. La primera reacció de "galápago" és amagar-se dins la seva closca, però RJ veu l'oportunitat d'aprofitar-se dels seus nous veïns bípedes i el convenç de formar una lucrativa societat.

Nota: 7/10

El Senyor de la guerra



Un traficant d'armes lluita per escapar de la Interpol, dels seus rivals en el negoci, d'alguns dels seus clients i també de la seva pròpia consciència.

Nota: 9/10

Jarhead El Infierno Espera



En l'estiu de 1990, Anthony Swofford, un noi de 20 anys que, igual que el seu pare i el seu avi, s'havia allistat en els marines, va arribar al desert d'Aràbia Saudita per a lluitar en la primera guerra del Golf. En 2003 va publicar "Jarhead", un llibre de memòries d'aquesta època que no va trigar en convertir-se en un best seller. Anthony Swofford escrivia amb la urgència, la immediatesa, l'honradesa i l'humor que només pot tenir la persona que hagi viscut l'experiència en carn pròpia. La novel·la es va mantenir durant nou setmanes seguides en la llista de best sellers de "The Nova York Estafis" i va ser aclamada com "un autèntic clàssic... un llibre de memòries plenes de vida de la guerra del Golf de 1991 que serà recordat com un dels millors sobre la vida militar. Una època salvatge coneguda per milions d'homes joves de la qual no sol parlar-se en detall". Aquesta història sense polir, contada per un noi de vint anys, tenia poc que veure amb el que oferien els periòdics o la televisió. Descrivia una guerra vista des del sòl amb les imatges de pous de petroli cremant en la nit, com cometes caiguts des del cel; parlava de reclutes sorollosos, divertits, plens d'entusiasme i, al mateix temps, atemorits davant la idea que la batalla podia sorprendre'ls darrere del següent pujol; de nois joves als quals havien deixat caure en un terreny inhòspit que mataven el temps jugant al futbol amb les màscares antigas posades, mentre esperaven paquets de casa, cartes i revistes porno, apostant en combats d'escorpins i emborratxant-se per a celebrar el Nadal. No obstant això, en aquesta situació infernal van néixer amistats improbables, lleialtats eternes, una companyonia que gens podria trencar, la germanor dels "jardhead" que s'havien jurat fidelitat eterna..

Nota: 7/10