dimarts, de febrer 28, 2006

Dilluns de Relax

Aixi podia haver estat tot el dilluns, un dia de relax, perque o dic? doncs perque vaig anar a dormir aviat la nit de diumenge perque al mati pensaba que tindria practica de conduir i no en vaig tindre... aixo encara que no o sembli fa una mica de rabia perque podia haver aprofitat una mica mes la nit per veure una pel·licula i despres descansar al mati de dilluns pero bueno, lo bo d'aixo? doncs aprofitar tot el dilluns a saco, mirant series aixi te poses al dia i a la tarde doncs vaig quedar amb el culbert per mirar un par de movies, quines? Solo Amigos i El hombre del tiempo, van estar prou be per matar la tarde de dilluns, potser hi havien troços que es feien pesats pero en resum estan aprobades les 2 eh!.

Solo Amigos

Chris és un bon noi, divertit i grassonet. El dia de la graduació de l’institut decideix armar-se de valor i confessar el seu amor a Jamie. Però Jamie li trencarà el cor: ella només el vol com a amic.



El hombre del tiempo

Un home mentalment desgastat, Dave Spritz, que dóna la situació meteorològica a la televisió de Chicago, vol guanyar-se el respecte del seu pare, Robert Spritz, guanyador del premi Nobel. Intentarà aconseguir una feina en un xou televisiu matinal de gran audiència i reconciliar-se amb la seva dona i els seus fills.