divendres, d’abril 21, 2006

Recta final

Ja queda menos per acabar el curs i les coses es van complicant perque cada vegada els professors demanen més materies a desenvolupar o més ben dit "Treballs", de moment tots els profesors menos el de FOL ens han demanat algun que altre treball per posar-nos a probar.

PI: Manteniment de portals d'informació
En aquesta assignatura ens han demanat de fer una aplicació amb llenguatge PHP que cridi una base de dades en el seu cas faig el treball amb l'Eskary i estem desenvolupant aquesta pàgina: "http://agenda.sytes.net" si entreu podreu veure que us demana nom i contrasenya, de moment no el direm ja que esta en fase BETA i val més que no remeneu gaire jeje.

BD: Operacions amb bases de dades ofimàtiques i corporatives
Ja es veu que es xunga aquesta asignatura nomes per el nom eh! aixi que no s'ha esta de menys la profesora i ens ha demanat de fer el manual del programa BASE, aquest programa diguesim que es l'EXCEL que porta l'Office pero gratuit aixi que de moment portem 10 pagines ben completes que esperem ampliar al doble o fins i tot al triple que portem... ja verem com acaba aquet treball. De moment no tinc cap mostra per ensenyar pero ja arriba el moment.

A: Comunicació empresarial en llengua extrangera
English es la nostra assignatura com a llengua extrangera i el profesor tambe ens ha demanat un treball que d'aqui pocs dies el tindrem que presentar davant d'altra gent que ens portara ell i on tindrem que presentar-lo tot en l'idioma extranger... anem una mica de cul amb aixo ja que no m'agradat molt a mi aquesta llengua i crec que no soc pas l'unic de classe. El treball es lliure pero es basa que tu ets un comercial i tens que presentar un producte o varis productes a la gent assistent i amb PowerPoint aniras passant diapositives i explicant el teu treball, a ver com anira aquet.

De moment ja esta tot lo dels treball pero despres de presentar tots aquets tambe hi haura examens i per acabar de rematar encara tindrem que fer el treball de credit de sintesis o sigui treball final del modul... el que ens espera en aquesta recta final.