divendres, d’abril 21, 2006

Riure i Acció

He vist un parell més de pel·licules aquets dies bastant bones, una de cada banda, comencem per la de "Ice Age 2: el deshielo" la segona part de Ice Age, que voleu que us digui? doncs que si heu vist la primera part ja tardeu a mirar la segona ja que triunfe bastant o més en segons quines coses, la següent pel·licule es "Plan Oculto" on l'actor Denzel Washington torna a fer un gran paper com a policia, l'atracament d'un banc que resulta que no roben diners del banc sino... molt entretingudes les dos. (Culbert merci per recomanam la segona)



Sinopsis:
Manny, Sid i Diego tornen a una aventura increïble. L’edat del galç està a punt d’arribar a la seva fi i els animals disfruten en el seu nou món: The Ice Age is coming to an end, and the animals are delighting in their new world: un paradís fonedís de parcs d’aigua a melting paradise of water parks i mines de petroli



Sinopsis:
Quatre individus vestits de pintor entren en un banc de Wall Street i prenen l’edifici i la gent com a ostatges. Dos negociadors de la policia que porten el cas se les han d’haver amb el cap dels atracadors i una dona misteriosa que podria capgirar l’assumpte.

2 comentaris:

Mkvenneth ha dit...

plan okulto no se, po ice age 2 val molt la pena pq rius mlt. Tan ke dma hi torno amb la yakipe al cine jajaja weeeno vale va.. hi vai pq hi va la yakipe, po la peli ajuda :P
La veritat es mlt bona!
La del plan okulto pos ni idea, po si el toni la penja es kes pot mirar xD
Lino skater de la mort roolz! xDDDDDDDDD

Fubu ha dit...

Pillin pillin (Yaki ja ten refies del Arni? xD) que la disfruteu i tu arni mira els trailers que seran nous per tu jejeje. Plan oculto quant puguis mirala a vere que te sembla i ja me comentaras.

Puto Pep que d'aqui poc el veig amb el culbert xDD