dilluns, d’abril 03, 2006

2 pel·licules

Les ultimes pel·licules que he vist son, Brokeback Mountain i les 2 tenen una bona historia i estan prou be de veure. La pel·licula Brokeback Mountain relata l'historia de 2 joves que busquen feina per treballar a la muntanya guardan un gran ramat d'ovelles i a la muntanya comença la seva historia entre ells. A la segona pel·licula relata l'historia d'un noi que semblava anar per el bon cami pero quant se li mor la mare comença anar per el cami de Gangster-Raper i comença a vendre droga per els carrers de la seva ciutat fense un dels grans d'aquesta feina...



Sinopsis:

Ennis del Mar i Jack Twist es coneixen mentre fan cua per trobar feina a la localitat de Signal (Wyoming). Tots dos tenen molt clar quin futur desitgen: un treball estable, casar-se i tenir fills. Però alguna cosa que no saben definir els fa buscar una altra cosa. El temps que passaran junts fent de pastors a Brokeback Mountain els ajudarà a aclarir els seus sentiments.



Sinopsis:

No és pas la primera vegada que una estrella del hip-hop es posa davant la càmera per protagonitzar un film. És el cas de Curtis '50 Cent' Jackson, que interpreta el paper d'un noi que prova de deixar la delinqüència per obrir-se pas en el món de la música.