dimarts, de setembre 19, 2006

Més pel·licules

Les dos noves pel•lícules que he vist en els últims dies han estat, La joven del agua i Separados, per recomanar-ne una, dona em quedo amb la ultima “Separados” es una comèdia que esta molt be, te bones sortides per riure una estona. I per ultim, pequeño pero maton, el trailer de la tele ens enganya molt a l'hora de veure la pel·licula perque te planteja d'una altra forma la pel·licula o sigui més comedia que res i de comedia en te molt poc, pero te els seus punts la peli.

La Joven del agua




Sinopsis:

Cleveland Heep ha estat intentant passar desapercebut entre els llums fosos i els electrodomèstics trencats dels apartaments The Cove. Però la nit en la qual la seva vida donarà un gir, Cleveland descobreix altra persona amagant-se dintre de la rutina quotidiana del seu modest edifici, una misteriosa jove cridada Story, que viu en els passatges sota la piscina.

Cleveland descobreix que Story és en realitat una 'narf', un personatge semblat a una nimfa sortida d'una història èpica per a nens i que està sent acorralada per uns monstres malintencionats que estan obstinats a impedir que ella faci el perillós viatge de tornada des del nostre món al seu. Els poders especials de percepció que té Story revelen les destinacions dels veïns de Cleveland, la sort dels quals està irremeiablement unida a la d'ella. Han de treballar junts per a desxifrar una sèrie de claus que obriran el camí a la llibertat.

El temps de Story para aprofitar l'oportunitat de tornar a casa s'està acabant ràpidament mentre els inquilins arrisquen la seva vida per ajudar-la. Cleveland haurà d'enfrontar-se als dimonis que li han seguit al The Cove, i els altres veïns haurien d'aferrar-se als poders especials que Story els ha fet descobrir, si esperen triomfar en la seva audaç i perillosa missió per a salvar el seu món... i el nostre.


Nota: 4/10

Separados



Sinopsis:

Les comèdies romàntiques transcorren segons un patró a prova de bombes: noi coneix a noia, les coses van vent en popa, després es compliquen un poc, però tot acaba bé, són feliços i mengen perdius. Però, què passa quan el noi i la noia arriben esgotats a casa després d'un dur dia de treball? Quan la rutina comença a fer-los sortir de polleguera? Quan aquestes petites coses que els feien tanta gràcia es tornen insuportables? Així comença ''Separats'', una comèdia romàntica poc convencional que conta el viatge, de vegades còmic, altres dolorós, però sempre entretingut, d'una parella en plena deconstrucción del que va anar una sòlida i afectuosa relació.

Gary i Brooke són uneixi parella que després de dos anys de matrimoni descobreix que no queda gens quan una petita discussió es converteix en una baralla fora de tota mesura. Cap dels dos vol deixar l'apartament que han compartit i acaronat fins a ara, i comença una autèntica guerra. Decidits a seguir els consells, sovint equivocats, d'amics i parents, Gary i Brooke posen en pràctica una sèrie de plans dissenyats o bé a tirar a l'altre de l'apartament o a conquistar-li de nou. Durant aquesta comèdia, que sorprèn per la seva emotivitat, arriben a entendre que quan es tracta del cor, no guanya qui es queda en peus, sinó qui sap llençar la tovallola a temps.


Nota: 7/10

Pequeño pero maton



Sinopsis:

Després de passar diversos anys a la presó, el lladre de joies Calvin Sims, que és dur com una roca (encara que no arriba al metre d'alçària) i que gaudeix d'una recent llibertat condicional, decideix que ha arribat l'hora de retirar-se de la vida delictiva, no sense abans portar a terme un últim gran cop.

Nota: 6/10