dimecres, de desembre 07, 2005

Entrevista a la Mercè Mill

Despres d'uns dies parat amb lo de les entrevistes aqui us en poso una de nova, es tracta de la Mercè una amiga meva que vaig coneixer quant anaba a la Salle, hem pasat bons moments eh Mercè! ten recordes quant vam anar a esquiar? i feiem SNOW quina paquets que erem pero va valdre la pena alli amb la laureta tambe jajaja o a la Salle les desfilades que feieu vosaltres de l'elegancia, cal destacar que la Mercè desde que la conec mai ma fet cap lleig o sigui que no m'ha deixat de saludar i mira que ens veiem poc, tambe cal dir que es una noia molt simpatica i molt fiestera per aquells que no la coneixeu farieu be de surtir una nit amb ella i a ver si podeu seguir el seu ritme, cal dir que aquesta entrevista a tardat arribar pero al final o ha fet aixo es culpa d'internet que a vegades envia coses i no arriben pero al final ja la tenim aqui i ara ja la podeu disfrutar, gracies Mercè.

Poble o ciutat amb que te quedes, perque?
La Seu, perquè pots anar-te’n ben lluny d’aquí, però sempre tindràs una raó o una altra per tornar-hi, ni que sigui un cop més.

Color preferit?
Blau marí i el vermell

Una canço?
Totes tenen alguna cosa i et recorden alguna cosa, ara mateix escolto la de Mariposa Traicionera, de Manà.

Que milloraries de la nostra ciutat?
Què tingués un jovent més actiu, que normalment ens queixem perquè la Seu està morta i no s’hi fa res, i quan munten concerts, no hi ha ni la meitat de la colla de joves que som de per aquí!

Alguna imatge de la teva vida?
Més aviat moltes, no ho sé, quan la meva germana es va torrar a Bellver i jugava amb la nocilla!

Un lloc?
Austràlia, la Índia, Perú,...

Si vols saludar algu ja saps pots fer-ho:
Et saludo a tu Tonete!!!ha costat, però ja t’ho he enviat!!!un petó!



PD: Quins records aquesta foto eh Mercè! :)