dimecres, de juny 14, 2006

Passatemps

Dies calorosos, nits que no saps que fer, mirar una pel•lícula jo crec que o remedia tot i almenys et mate el temps. Les ultimes pel•lícules que he vist només se’n salva una, ja que les altres no valen gens la pena, diríem que son una més del monton. La quina s'emporta la nota més alta es "Hard Candy" 8 de 10.

Galatasaray Depor
Nota: 5/10



Sinopsis:
Explica quatre pintoresques històries i una pila de robatoris a quatre ciutats europees diferents el dia d’una fictícia final de la Lliga de Campions.

Camino hacia la Gloria
Nota: 4/10



Sinopsis:
90 minuts per a fer història L'equip de futbol d'un poble d'Escòcia està en una crisi de joc i resultats. Pressionat pel nou propietari americà de l'equip Peter Cameron, el seu entrenador Gordon McLeod es veu obligat a fitxar a una vella glòria del fúltbol, alcohòlic i problemàtic, per a intentar tenir una opció de vèncer el campionat.

El Juego De Los Idiotas
Nota: 6/10



Sinopsis:
Sorprès per un paparazzi en companyia de la seva amant, una model famosa, un milionari intenta evitar un complicat divorci inventant una gran excusa.

Hard Candy
Nota: 8/10



Sinopsis:
Una adolescent coneix un fotògraf en un xat. Queden en un cafè, però ell no s’imagina que està a punt de viure el pitjor malson de la seva vida.