diumenge, d’octubre 16, 2005

Barça!

Ahir a la nit ens vam disposar a veure el barça aqui a meva casa com molts altres partits, vaig començar a veure el partit quant ja perdiem 1 a 0 ja que m'havien informat per el mobil, als 20 minuts de la primera part va arribar el Toledo a meva casa per acabar de veure la primera part i part de la segona i va estar molt interesant la primera ja que vam remontar 2 gols, un del eto'o amb celebracio rollo neen i tot i l'altre el ronaldinho, vam anar al descanss guanyant 1 a 2 encara no ens ho creiem aqui a casa, ja sabeu el futbol es el futbol, ens vam disposar a veure la segona part i ja va arribar el Xes i ja vam marxar el 1 a 3 gracies a ronaldinho de penal, aqui ja estabem mes tranquils i ja casi ens disposabem a marxar quant va arribar el Pascu i l'Adri i al cap de 5 minuts ens van marxcar un gol el Depor 2 a 3 i clar ja estabem tan concentrats amb el partit que ja ens temiem lo pitxor i no es va fer esperar al arribar el 3 a 3, la moral sens va caure pero val mes treure un punt que no perdre tal com feiem al principi.