divendres, d’octubre 14, 2005

Entrevista a l'Aleix

Avui toca l'entrevista a l'Aleix un dels amics que fa més temps que conec, desde l'Albert Vives, hem pasat moltes tardes junts, nits i molts partits de basquet tambe amb el Sedis eh!, aquelles tardes tambe jugant al garatge on esta ara el Bar eh!! buaa quins records o les tardes jugant a la master system allo eren consoles jejeje o al PC Futbol hores i hores sense sortir de casa i aixi podriem estar tota la nit diguent records dels vells temps pero avui estem per l'entrevista:

Perque del Barça i no d’un altre equip?
Per tot. Es una cosa q mai me plantejat, soc del Barça i no m’entra res més al cap. El Camp Nou (tu saps l q significa sta al camp, i en un Barça – Madrid, és el no va +), cada temporada, cada competició, cada partit, cada jugada, cada gol…FORÇA BARÇA!!!!!!

Color preferit?
El blau. Però cada dia m’agrada més el negre, quantes nits de bohèmia començo a acumular al meu historial, jeje.

Una canço?
I unes kuantes?? “Feel” i “Angels” de Robbie Williams, “Si et quedes amb mi” de Sopa de Cabra i “La cirereta” d’el Pont d’Arcalís (quanta qualitat e Mike) amb català, “Nos sobran los motivos” de Joaquín Sabina amb castellà... i de tot, a mi m’agrada molta música diferent. També crec que és recomanable una bona sessió d’Amnesia o Space, TOMA!!! PLASKA!!!

Que en penses de la Seu d’Urgell?
Doncs q la nostra ciutat s la canya, pq es comença a valora de veritat quan viatges fora de la Seu, el món està ple de llocs fantàstics, molts indrets on fer milers de coses diferents, on conèixer diferents persones i diferents cultures, pq bo tornar a la Seu, sempre t’agrada, el lloc on sempre vols tornar. A nivell de gent és difícil de millorar, hi ha lu millor de cada casa (tot i alguns intrussos q tots coneixem, pq jo no considero de la Seu), a tots us aprecio.

Un record de la teva infancia?
Molts tio, pr ls partits a la pista de l’Albert Vives, les nits d’estiu a la plaça de Santa, les primeres festes majors del barri i de la ciutat, i sempre rodejat d’autèntics cracks (tu ho saps Toni pk tmb i erets).

Un lloc?
Dos:
Una cala on veure la posta de sol amb ki ja u sap, passari la nit, i tornar a veure sortir el sol per l’altre costat, tu saps q vull q sigui amb tu.
Una paret ben equipada, q sigui dura pr amb alguna bona cassola x disfrutar i algun descans per poder-la encadenar, a poder ser d’un grau important...tot arribarà, ja sabeu ¡Escalar o morir!

Si vols saludar algu ja saps pots fer-ho:
Doncs salut x la meva ESPOLETA, que grans q som, tmb a la gent de la farandula, a totes les xurris makes, i a ls no tan makes, i a totes les persones q formeu part de la meva vida, tu tmb Toni, una abraçada a tots.

1 comentari:

Adriana T ha dit...

Goita el cirerer!!jaja

Aupa!