dilluns, de gener 16, 2006

F.C.Barcelona 2 - 1 Athletic de Bilbao

Ahir a la tarde com es habitual vaig anar a veure el Barça a la Colonial, alli vam agafar un bon lloc ja que hi havia espai suficient a l'hora que vam arribar. El partit va estar una mica aburrit ja que el Barça solia tindre la pilota i el Bilbao poca pilota solia tocar, just en una jugada que va tocar pilota van marcar... semblava que el partit aniria a pitxor perque al Barça es lo que li sol pasar que s'adorm quant estan a lo més alt i despres es relaxen i no pot ser, aixi que es van posar les piles i van poder fer el gol del empat en un penal que va tranformar en Ronaldinho amb el 1 a 1 arribem a la fi de la primera part. A la represa de la segona, nomes van fer falta esperar 5 minuts perque en Messi marques el seu segon gol a la lliga i donant aixi la victoria al Barcelona que amb aquesta victoria en sumen 17 de seguides i es marca una distancia de 13 punts (aix el numero 13 ehh!! xD)sobre el Madrid. Aqui us deixo el resum del partit i els gols qui els va fer i en quin minut.