dissabte, de gener 28, 2006

Saragossa 4 - 2 F.C.Barcelona

El Barça va patir la seva primera derrota despres de casi 3 mesos jugant, aixo no vol dir que ara venen temps negres eh! tot es estadistica no tenen que guanyar sempre i algun cop es te que perdre. El partit va estar prou interesant ja que el vaig anar a veure de nou a la Colonial amb el Toledo, Culbert and Mari. Com deia el partit va estar bastant igualat, al barça li fallaba una mica la defensa ja que no hi havia el puyol (i no digueu que ara sera per aixo...) doncs el Saragossa amb 3 minuts ens va marcar 3 gols pero bueno el Barça com es un gran equip va saber apretar les cordes i va marcar Larsson i despres de penalti el mateix Ronaldinho, ja quant semblava que tot quedaria amb un 3 a 2 a l'ultim minut l'arbit va pitar un penal a favor del Saragossa amb la qual cosa el resultat final va ser de 4 a 2, esperem que la remontada pugui ser possible al Camp Nou.

PD: No vaig poder pillar el resum del partit, o sento.