dimarts, de novembre 15, 2005

Cerveses Damm, nerviosa per l’èxit de Moritz


La companyia Damm projecta un gran museu de la cervesa a Barcelona, segons s'explica en les dues esplendoroses pàgines amb què El Periódico obre la secció Gran Barcelona d'avui. En poc temps, aquest serà el segon gran espai que tindrà la ciutat dedicat a la cervesa. Moritz ja fa temps que va anunciar la seva intenció d’obrir, l’any vinent, un espai gastronòmic i multifuncional dissenyat per l’arquitecte francès Jean Nouvel. El seguidisme de Damm respecte Moritz apunta que, dins la companyia cervesera Damm, no tot són flors i violes. De fet, fa temps que Damm està a la defensiva. És ben sabut que en multitud de concerts i locals amb consciència nacional s’opta per consumir la cervesa Moritz, etiquetada en català des del primer dia. Damm tan sols s’ha atrevit a etiquetar en la llengua pròpia de Catalunya la Xibeca, potser perquè és l’únic producte que no distribueix arreu de l'Estat. Tot i la multitud de peticions que organitzacions en defensa de la llengua han fet perquè Damm etiqueti l’Estrella en català, l’empresa sempre s’hi ha negat en rodó. Ara en comença a notar les conseqüències. Aquesta cervesa es la quina consumeixo habitualment quant vaig a la Colonial o tambe quant la vaig a comprar al Supermercats Plus, cal destacar tambe que la venen al Caprabo per si a molta gent us dona per comprar-la ja que val bastant la pena, aixi queda dit la Moritz esta plantan cara a la gran Damm i esperem que segueixi aixi.

2 comentaris:

eskary ha dit...

I no nomes perque estigui etiquetada en catala i deixan apart tota la seva historia (que no es poca) aquesta cervesa es suau i refrescan entra molt be i te el gust genui de la Moritz de tota la vida "segons diuen alguns" per al paladar, prefereixo una moritz a una damm o una san miguel.

Fubu ha dit...

Es impresionant la Moritx ojala estigues a tots els Bars de catalunya i no nomes en alguns pero jo crec que de mica en mica anira creixent i com dic a la noticia anira plantant cara a la Damm ja que el gust es millor jo crec i apart de que estigui en Català te molt de guanyat, aixo vol dir que ens respecta als de la Terra :P Salut