dimarts, de novembre 15, 2005

Entrevista al Jordi "Pujan"

El Jordi es amic meu desde fa 7 anys aproximadament, hem pasat moltes tardes junts amb més d'un projecte en ment i s'ha fet realitat, internet ens va capgirar la vida eh pujan? les pel·licules, les series i els jocs ens han matat moltes tardes pero mira hem apres aprofitar el temps com aquell que diu. Amb el pujan tambe hem pasat moltes nits bones amb unes bones festes i tajes wapes eh! Cal destacar que es un noi simpatic, reservat es fet a la seva pero en resum es un noi que segur que mai te falla i si te falla esta justificat, casi sempre anem a veure el futbol junts a la colonial o per les tardes a fer un bon Té. Ara si aqui us deixo les preguntes que li he fet aquet campio:

Que opines tu sobre l’informatica i d'internet?
Bé doncs nose, es un mon apart. Com ja sabeu em dedico a aixo des de fa uns cuants anys i es una feina que tan aviat pot ser entretinguda com a vegades set pot fer pesada. Pero la informatica per diversio es una de les millors coses que hi ha, pots fer de tot amb ella, mirar pel•licules, jugar, xatejar, buscar informació, etc etc jo realment ho recomano a tothom.

Color preferit?
Hem decanto pel blau pero tambe magrada el groc

Una canço?
Dos xD. Smells like teen spirit de Nirvana i Romance de Jose Etxailarena de Marea

Com veus el barça aquet any, farem algo?
De moment els vec molt be, encara que hi han coses que han de millorar pero bueno si no pot ser la lliga almenys que sigui la Champions que ja ens la mereixem

Un record de la teva vida?
Buff ni han molts tant de bons com dolents

Un lloc?
Molts si estas amb bona companyia, i Mallorca es un d’ells.

Si vols saludar algu ja saps pots fer-ho:
Pos en special a la Marta :P i una abraçada a tots els companys de sempre, sobretot als de la Penya Panda (encara que algun sigui del Osasuna).

2 comentaris:

eskary ha dit...

ñuñaaaaaaaaan a veure quan t'apuntes a pillar una taja amb nosaltres home!

Fubu ha dit...

Aixo aixo ja falles tiu... un dia tenim que fer un mega botellon aixi penya coneguda i surtir tots groguis xDDD Que no hi hagi ningu que ens pari :P