diumenge, de novembre 27, 2005

Barça 4 - 1 Racing

A la Colonial he anat a mirar el Barça aquesta tarde a les 20:30 ja a guardar un bon lloc per tindre bona vista, he anat al principi amb la Mari i el Culbert que ells nomes volien veure una part, una miqueta més tard a vingut el pujant i ell ja s'ha quedat tot el partit i quant faltaba 20 minuts per acabar el partit s'han presentat de nou el Xavi i el Xes acabar de veure el partit.
El partit a estat molt interesant ja que hi hagut molt espectacle i molts gols, començant per una gran jugada desde mitg cap per l'etoo, seguint d'un gran gol tambe del Messi que s'ha estrenat aquet any a la lliga, seguit d'un penal que a tranformat Ronaldinho, havia ja tingut una altra oportunitat al començament del partit pero se l'ha parat el porter del Racing i el quart gol del barça l'ha fet Sylvinho despres d'un rebot del porter i li a entrat la pilota a dintre de porteria. El gol del Racing a estat tambe desde la pena maxima o sigui desde el penal. Cal destacar que el Barça a jugat molt be en tot moment i a tingut en tot el partit la pilota. Esperem que segueixin aixi cada partit. Visca el Barça.